Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Provjerite raspored nastupa i 'skinite' novu Moondance aplikaciju

10, 11, 12 kolovoza

  • Mixmag Adria
  • 10 August 2017
Provjerite raspored nastupa i 'skinite' novu Moondance aplikaciju

Moondance festival počinje danas, 10. kolovoza te traje do 13. kolovoza. U iduća 3 dana, trogirsku kulu Kamerlengo tresti će techno beatovi, a vizualna dimenziju dodat će Videogeist.

Jedan od najboljih europskih festivala prema magazinu Forbes, festival Moondance, ove će godine proslaviti jubilarni peti rođendan. Trogirski festival koji objedinjuje glazbu, kulturu, tehnologiju, edukaciju i zabavu održat će se od 10. do 13. kolovoza, a uz već najavljene headlinere, predstavljena su i nova vrhunska DJ imena koja će oduševiti posjetitelje. Atmosferu će dodatno upotpuniti i impresivna svjetlosna instalacija jednog od najpoznatijih svjetskih video umjetnika PhilippaGeisat – Videogeista

„Jako sam uzbuđen što dolazim po prvi put u Hrvatsku ito osvijetliti jednu tako prekrasnu povijesnu građevinu kao što je kula Kamerlengo u kojoj će se odvijati Moondance Festival. Svjetlosnu instalaciju ću instalirati dva dana prije, a premijera je u srijedu navečer, 9.8. noć uoči festivala. Instalacija će trajati tijekom cijelog festivala. Potrebno je puno truda, planiranja kao i izvedbenih radova da bi se sve realiziralo, ali se na kraju uvijek isplati“, izjavio je majstor svjetla PhilippGeist.

Uz novopridošlu vizualnu senzaciju koja će se odvijati kroz cijelo trajanje festivala, Moondance je objavio i cijeli line-up. Tako će se na listu već najavljenih headlinera festivala, Robertu Hoodu, Oscaru Muleru, Benu Simsu, DJ Deepu, Jonasu Koppu, Psyku i Handmadu priključiti i TheAnalogueCops, MarionCobretti, Petar Dundov, ForestPeople, Insolate i mnogi drugi vrhunski glazbenici.

Egzotična lokacija kule Kamerlengo s pomno odabranim izvođačima te vrhunskom audio vizualnom produkcijom još se jednom pokazala kao dobitna formula koja je festival Moondance lansirala među najbolje europske festivale takvog tipa.

Ulaznice nabavite preko Ticketshopa, a radi lakšeg snalaženja na festivalu, Moondance aplikaciju skinite ovdje

Load the next article...
Loading...
Loading...