Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

R/VERSE Festival objavio prva imena

Early bird ulaznice u prodaji

  • Mixmag Adria
  • 9 March 2017
R/VERSE Festival objavio prva imena

Tim koji stoji iza organizacije festivala MoDem i Illectricity, pokreće potpuno novi festival koji će se održat na vrhunskoj lokaciji pored Mrežnice, okruženoj šumom od koje zastaje dah.

Prvo izdanje R/EVERSE Festivala okuplja više od 40 najboljih glazbenih selektora iz regije i šire, predstavljajući samo najsvježiji techno, house, acid, electro, bass, hip-hop, beats, d 'n'b zvuk, a održat će se od 23.-25. lipnja.

Upravo je objavljen prvi line up kojeg čine međunarodna i domaća imena. Uz trenutačno vrlo popularnog španjolca DJ Seinfielda i uvijek rado viđenog Herzela, festivalskim headlinerima priključuju se jake lokalne snage koje čine: Arboretum Kolektiv, Borut Cvajner, Brogy, Dots, El Commando, Funk Guru, itch, Ivna Ji & Samo Tako – live, Koolade – live, DJ Labud, LilaCube, Lovro Klop – live, phillipe, Pytzek, Sladoled, Val Vashar i Viatori.

400 ulaznica upravo je pušteno u pretprodaju, a Early Bird paketi prodaju se po cijeni od 75kn i obuhvaćaju 3 dana plesne glazbe, izvrstan Funktion One razglas, kamp s tuševima, radionice i predavanja, joga te parkirališno mjesto za vaš auto.

Ulaznice u pretprodaji možete naći na ovom linku

Djeca mlađa od 12 godina (u pratnji roditelja) mogu ući besplatno, a kućni ljubimci su više nego dobrodošli. Hranu i piće osigurat će organizatori i njihovi kolege.

Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime!

Load the next article...
Loading...
Loading...