Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Rise Up festival nudi "ljeto iz snova"

Uz širok program

  • Mixmag Adria
  • 30 May 2017
Rise Up festival nudi "ljeto iz snova"

Ljeto se bliži, a s njime i sama pomisao na more, avanture, ljetne festivale i dobru zabavu. Uz mnogobrojne festivale, Rise Up u Poreču uz nastup svjetskih plesnih megazvijezda nudi "ljetnu avanturu koju nećete zaboraviti".

Bogati line up zvijezda koje broje milijunske klikove na YouTubeu i na samom su vrhu svjetskih top ljestvica privući će posjetitelje željne prave ljetne zabave.

Organizatori ovim festivalom pripremaju glazbenu poslasticu, dvodnevni glazbeni festival sa zadivljujućom kulisom, vizurom starog grada koji će biti jedinstveni ljetni party spektakl. Prvog dana 9.6.2017 na Rise Up festivalu line up predvodi John Newman, a uz njega nastupit će još Icona Pop, Roger Sanchez i Vindon Havin, dok će drugog dana na 10.6.2017. pozornicu stati Redfoo Party Crew, Faithless DJ Set, Rudimental DJ set i Stereo MC's.

Dok čekate na večernji party, možete se provozati balonom na vrući zrak iznad Poreča. Rise up festival nudi jedinstvenu priliku da nazdravite šampanjcem i uživate u prekrasnoj panorami ovog šarmantnog mediteranskog grada i okinete selfije za pamćenje

Zabava ne staje niti po danu! Subotnje popodne rezervirajte za vožnju brodom uz odličnu atmosferu, dobru glazbu i koktele. Ako niste tip osobe koja treba pauzu nakon ludog noćnog izlaska, ne smijete propustiti Rise Up Poreč Boat Party! Provedite dan na brodu i zapartijajte dok plovite na plavom Jadranu. Čeka vas glazba, sunce, kokteli, puno mladih ljudi i dobra atmosfera.

Uz svo partijanje i zabavu nije se zaboravilio ni na one kojima je naša pomoć potrebna, pa je tako za vrijeme festival organizirano puštanje lampiona svaku večer festivala, točno u ponoć. Svaki lampion koštat će 10 kn / cca 1,5 EUR, a sva zarada dat će se onima kojima je to najpotrebnije u lokalnoj zajednici Poreča.

Na plažama Lagune Poreč možete uživati i u jednom od sportova na vodi i natjecanjima na plaži u nogometu, tenisu, jedrenju, golfu, ronjenju, biciklizmu, atletici, šahu, odbojci na pijesku, streljaštvu.

Ulaznice za festival osigurajte ovdje.

Za ovaj event Mixmag vam poklanja 2x2 ulaznicu. Sve što trebate napraviti je tagirati osobu koju želite povesti sa sobom u komentare ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici. Dva komentara koja osvoje najviše lajkova, dobivaju ulaznicu. Dobitnike ćemo proglasiti u petak 5. juna/lipnja u 12h. Sretno.

Load the next article...
Loading...
Loading...