Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Roots sa Sashom Carassijem zatvara splitski Kameleon

Šećer na kraju

  • Mixmag Adria
  • 16 May 2017
Roots sa Sashom Carassijem zatvara splitski Kameleon

Nakon uspješnog prvog partyja s Jon Rundellom i Cristianom Varelom, Roots u splitski Kameleon dovodi Sashu Carassija, kojem će se u subotu, 20. svibnja/maja za mix pultom pridružiti DJ Jock i ShiPe.

Ovaj party obilježava i kraj sezone u Kameleonu, a E! nights i Roots su se pobrinuli organizirati još jednu klupsku premijeru u Splitu. Nakon što su Rundell i Varela pokidali, iz Napulja stiže jedan od najboljih techno DJ-eva i producenata današnjice, vlasnik etikete Phobiq, Sasha Carassi.

U posljednjih je nekoliko godina postao jedno od najraženijih techno lica, ponajprije zahvaljujući kvalitetnoj produkciji, koja je potpisana za najbolje svjetske etikete, popu Drumcodea, Adam Beyera ili Bedrocka, Johna Digweeda. 2009. godine osnovao je vlastiti label Phobiq, koji je u kratkom vremenu postao jedan od najboljih labela današnjice, izdavajući glazbu već afirmiranih artista, kao i novih talenata.

Roots ne bi bio Roots bez glazbenog pečata svog osnivača, DJ Jocka, koji osim što nastupa diljem regije, ima već dva izdanja za Coxov label, Intec Digital, ali i za Phobiq. Njegova ljubav prema elektronskoj glazbi uistinu ne poznaje granice, nastupa od svoje 14. godine te vrlo brzo počinje i s produkcijom te 2012. potpisuje za Varelin Pornographic Records.

Izdanje je bilo popraćeno i podržano od strane najeminentnijih artista elektronske scene kao što su Mark Knight, Umek, Slam, Spartaque, Paul Van Dyk, Alex Di Stefano, Gabriel D`or Borody, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Richie Hawtin i mnogih drugih. Najveću potporu, kako sam kaže, ipak je dobio od Carl Coxa i Jona Rundella koje smatra najvažnijim akterima svoje karijere, a njegov ‘Tunnel’ se nedavno pojavio na video teaseru za Time Warp festival.

ShiPe je na sceni zadnjih 10 godina, organizator je Future Scope partya u klubu Boogaloo, te je nastupao rame uz rame s imenima kao što su Carl Cox, Sam Paganini, Marco Bailey, Cristian Varela, Monika Kruse, Dave Clarke,Valentino Kanzyani

Njegov stil se može okarakterizirati kao moderan techno s debelim bass linijama I funky ritmom koji i najveće kritičare tjera na ples.

Klub Kameleon se zatvara sa stilom, premijernim nastupom Sashe Carassija u Splitu, što se nikako ne bi smjelo propustiti.

Ulaznice za ovaj event u pretprodaji su 70kn, a na dan eventa 90kn.

No, mi vam poklanjamo 2x1 ulaznicu. Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod ove objave na našoj Facebook stranici, linkati traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara koja skupe najviše lajkova, dobivaju ulaznicu. Dobitnike ćemo proglasiti u subotu, 20. svibnja/maja u 12h. Sretno!

Vidimo se u Kameleonu uz Sashu Carassija, DJ Jocka i ShiPe-a.

Load the next article...
Loading...
Loading...