Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Mali savjeti za noćne ptice i rejvere

Uvijek se zgodno podsjetiti

  • Adnan 'Nane' Čalkić
  • 29 April 2017
Mali savjeti za noćne ptice i rejvere

Nekoliko savjeta za noćne ptice i ostale rejvere. Malo pristojnosti će vas uvijek dovesti na pravo mjesto. Svoj izlazak možete zasladiti sljedećim trikovima koje vam ne prodajemo, već poklanjamo.

Uključi mozak

Želite li stići na popis gostiju u vašem omiljenom klubu ili u nekom drugom, evo savjeta kojeg možete koristiti samo jednom u godini, ako niste čovjek ili žena iz branše. Saznajte ime promotora zabave i napišite im pristojnu i zabavnu poruku na e mail. Iznenadit ćete se koliko ovo radi. Vjerojatno ćete se naći na spisku.

Dođi prije

Pravilo je da zabava zapravo počinje oko dva, ali ne uvijek. Headlineri nastupaju između ponoći i četiri sata, ali ne uvijek! Ako ste već odlučili izaći u klub, dođite malo prije, svakako ste na spisku, izbjeći ćete gužvu na vratima, a u polupraznom klubu možete otkriti neke nove i uzbudljive stvari.

Pazi na čašicu

Iako je zabava dobra, ne moraš se "olešiti" od alkohola. Šankeri, konobari i promotori znaju gdje je after party. Ali ako ste tako pijani da ih peglate i smarate, velike su šanse da vas neće pozvati. Kome treba pijan lik iz kluba kojeg slabo poznaju i koji im nije ostavio bakšiš?

Sluh se ne obnavlja

Za dobar klub možete reći da je dobar ako ima kvalitetan zvučni sustav. Dokle god možete razgovarati sa svojim prijateljima, plesati i slušati DJ-a da svira na pristojnoj glasnoći, znate da je zvučni sustav vrhunske kvalitete. Ako glava boli, vjerojatno to nije.

Budi tu, ne lutaj

Tehnologije, naprave i aplikacije također utječu na party kulturu. Postoje klubovi sa holografskim plesačicama ili uvijek možete naći zabavu u virtualnoj stvarnosti. Bilo bi bolje da ostavite svoj telefon u džepu. Pogledajte ljude u oči i zabavljajte se.

Load the next article...
Loading...
Loading...