Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Seasplash objavio prva imena za 15. izdanje festivala

20. do 23. srpanj 2017.

  • Mixmag Adria
  • 11 January 2017
Seasplash objavio prva imena za 15. izdanje festivala

Pulski festival je objavio neka od imena koja će nastupiti na ovogodišnjem 15. izdanju festivala.

Jedinstvena lokacija tvrđave Punta Christo opet će biti dom festivalu u periodu od 20. do 23. srpnja 2017. godine.

Podsjetimo, Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Festival nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još dosta toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Neka od imena koja će nastupiti na Seasplash festivalu su Vin Gordon & The Real Rock Band, Vibronics meets Conscious Sounds, Citizen Fish, Pitch Black, Culture Shock, Waitapu, Black Star Dub Collective i Conscious Youth.

Ulaznice možete nabaviti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...