Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Selekcija: Guy Gerber

Od DJ Boringa do Matthew Dekaya, pa čak i Rae Sremmurd

  • Mixmag Adria
  • 18 March 2017
Selekcija: Guy Gerber

U ovom izdanju Selekcije, Guy Gerber kopao je duboko kako bi dostavio kolekciju svojih omiljenih traka, starih i novih, u pripremi za gigove u Miamiju i Los Angelesu.

Otkad je lansirao seriju evenata RUMORS, prije tri godine, Gerberov različit brend klupske glazbe je proširio svoj doseg, privukavši pozornost prvo na Ibizi, a sada i diljem svijeta.

Kao DJ, Gerber preferira produljene setove, a njegova selekcija često vodi slušatelje kroz razne plesne stilove, lomeći očekivanja s eklektičnim houseom i technom. Ovaj raznolik ukus se kanalizira i kroz katalog njegovog Rumors labela, koji izdaje glazbu Dixona, Seth Troxlera, Lake People Chaim, ali i samog sebe.

U svojoj Selekciji, Gerber pokazuje trake od Talabomana, suradničkog projekts Johna Talabota i Axela Bomana, zajedno s materijalom DJ Boringa i Jenny Hval, kao i nekoliko iznenađenja.

Provjerite ispod.


John Lee Hooker 'Tupelo Blues'

Ovo je snimljeno prije 70 godina, ali ja sam još uvijek opskednut s intenzitetom koji ima. Jedna od mojih omiljenih pjesama/albuma ikad.

Jenny Hval 'Secret Touch'

Ne znam kad sam skužio ovu traku, no volim što sve u njoj ima kašnjenje - vokali, gitara, bubnjevi, sve. Prelijep i čudan indie pop.

DFX 'Relax Your Body (Ricardo Villalobos mix)'

Ovo je uistinu čarobna traka, često ju puštam u zadnje vrijeme. Samo DFX može učiniti reciklirane vokale tako svježima i cool. Vrlo seksi remiks, volim ovo puštati.

Talaboman 'Loser’s Hymn'

Odličan album Johna i Axela. Baš ova traka je prekrasna. Prepoznajem progresiju akorda iz druge pjesme, no ne mogu ju smjestiti. Puno ovo puštam u posljednje vrijeme.

Rae Sremmurd 'Black Beatles' ft. Gucci Mane

U zadnje sam vrijeme više u hip hopu, a ova se pjesma istaknuka u 2016. Black Beatles je definitivno moja omiljena od Rae Sremmurd.

DJ Boring 'Winona'

Ova cijela, nova lo-fi scena je osvježavajuća. Ne uzimajte ovu preozbiljno, no odlična je deep house traka. Obožavam ju slušati.

Matthew Dekay & Lee Burridge 'Fur Die Liebe'

Tako fenomenalan chillout miks, slušam ga svakog dana otkad sam ga pronašao.

Brenton Wood 'The Oogum Boogum Song'

Tako prokleto funky! Ne mogu si pomoći da se ne dotaknem dok slušam.

Guy Gerber & Deniz Kurtel 'Here Comes The Rain'

Besramno stavljam svoju novu traku s Deniz Kurtel. Smiješno je što smo ju napravili prije tri godine. Inače ne volim slušati vlastite trake, no ova je iznimka. Iako je relativno jednostavna, slušam ju svaki put.

Too Short 'Blow The Whistle'

Jedna od mojih omiljenih bounce/hyphy traka ikad. Scene na plesnom podiju dok svira su jebeno histerične, smijem se svakog puta.

Michael Prophet 'Love and Unity'

Opis nepotreban, uživajte!

Load the next article...
Loading...
Loading...