Search Show Menu
Home Latest News Menu
Summer Shadow 2017

Selekcija: Petar Dundov Top 10

#mixmagsummershadow2017

  • Mixmag Adria
  • 7 August 2017
Selekcija: Petar Dundov Top 10

Petar Dundov ima ovog ljeta gust raspored. Slušali smo ga na Labyrinth Open festivalu, na Barbarincu, u Lazaretima, a proteklog je vikenda nastupio u splitskom klubu Zenta te u Njemačkoj. Danas se Dundov priprema za nastup u DC10 na Ibizi u sklopu Circoloco evenata, a kroz nekoliko dana ga slušamo na Moondance festivalu u Trogiru, gdje će osim DJ pulta preuzeti i katedru te održati i predavanje.

Osim toga, od danas, 7. kolovoza, pa do nedjelje, 13. kolovoza, kada ga očekuje i gig s Bonacom u Švedskoj (što ćete moći pratiti preko live streama), preuzet će i Mixmag Adria Instagram, u sklopu #mixmagsummershadow2017, gdje ćete moći pratiti Petrove ljetne glazbene avanture.

Ovog je tjedna Moondance festival i u fokusu 'summershadow' rubrike, budući će na festivalu nastupiti Petar Dundov, Avoid aka Vladimir Aćić, DJ Jock, Jolly Joke, među ostalima, koje ovog ljeta pratimo poput sjene, pa očekujte fotografije, izvještaje, live videe i ostalo s festivala.

Petar je napravio i svoj Chart od Top 10 traka za ljeto 2017., na kojem su se našla i njegova dva recentna remiksa, koji možete provjeriti ovdje, njegov Instagram Takeover pratite ovdje, a closing seta Petra Dundova iz Lazareta, 29. srpnja/kolovoza pogledajte ispod.

#mixmagsummershadow2017
Instagram: Mixmag Adria

Load the next article...
Loading...
Loading...