Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Sonus ove godine slavi peti rođendan

U ljeto 2017. očekuje se najveći Sonus do sada

  • Mixmag Adria
  • 6 January 2017
Sonus ove godine slavi peti rođendan

Sonus festival će 2017. godine proslaviti petu obljetnicu.

Na Zrće za ovu jubilarnu godinu, pristići će neka od najvećih imena techno i house scene poput Apollonie, Chris Liebinga, Jackmastera, Joseph Capriatia, Marco Carole, Monike Kruse, Ricardo Villalobosa, Richie Hawtina, Rødhåda, Seth Troxlera, Sonje Moonear, Tale Of Us, The Martinez Brothersa i drugih.

Budući se radi o petom rođendanu, sve je u znaku tog broja. Pet dana i pet noći partijaneri će plesati u klubovima na Zrću u razdoblju od 20. do 24. kolovoza 2017.

Za izdanje 2017. godine, svakako očekujemo najznačajniji Sonus do sada, uz neka od omiljenih imena ovog festivala. Ove godine, osim što se Apollonia vraća u velikom stilu, očekujte i povratak Archie Hamiltona s londonskog FUSEa i eklektičnog Binha, rezidenta Club Der Visionaere.

Još jedan član FUSE ekipe, Enzo Siragusa, nastupit će na Sonusu, kao i Dorian Paico, Hito iz Riche Hawtin ENTER tima, a Hot Creations ekipu predstavljat će Jamie Jones. Pridružuju se i brojni drugi poput Nick Curlya, Josepha Capriatia i Richie Ahmeda.

Prisjećamo se i nekih od najznačajnijh trenutaka, poput Richievog bacanja u publiku na zatvaranju Sonusa 2015. do ZIP-ovog after party seta na kiši 2013. Ne smijemo zaboraviti i 17 satni after koji je predvodio Ricardo Villalobos gdje je sve iznenadio s jednom specifičnom pjesmom.

Peto izdanje garantira stvaranje novih posebnih trenutaka, a do tada, pogledajmo neke videe s prošlih Sonus festivala. Fotogaleriju Sonusa 2015. pogledajte ovdje.

Vidimo se na Sonusu 2017.

Load the next article...
Loading...
Loading...