Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Fotogalerija: Spektakularno otvaranje Moondance festivala uz Ben Simsa i Oscara Mulera

...kao uvertira u video spektakl koji za danas priprema Videogeist

  • Mixmag Adria
  • 11 August 2017

Prva noć petog izdanja Moondance festivala pretvorila je trogirsku kulu Kamerlengo u pravu techno oazu, a Ben Sims i Oscar Mulero, uz regionalne su artiste, otvorili festival i pružili uvertiru koja obećava sljedeća dva dana partijanja uz vrhunsku underground techno glazbu.

Osim headlinera, Oscara Mulera i Ben Simsa, brojnim okupljenim ljubiteljima techna, svoj su doživljaj ovogodišnjeg izdanja festivala predstavile i regionalne techno snage, Insolate iz Osijeka, novosadski producent i DJ Avoid, aka Vladimir Aćić, Tome R. te Jan Kinčl Zero with Reggis Kattie s Live setom.

Iako je kula Kamerlengo svjetlosno mapirana sve dane festivala, danas, 11. kolovoza kula Kamerlengo postaje platno za svjetlosne instalacije video umjetnika Videogeista, koji će raditi 3D mapping kule te time pridonijeti i vizualnoj dimenziji Moondance festivala, ali i napraviti vizualni spektakl koji će nakratko promijeniti vizuru grada te u kojemu će svakako moći uživat i Trogirani, kao i njihovi gosti.

Osim toga, od 17h kreće radionica u suradnji s EMI Institutom te potom predavanje Petra Dundova, koji će večeras i nastupiti na festivalu, na temu 'Live izvođenje elektroničke glazbe'. Druge festivalske večeri na kuli Kamerlengo će nastupiti Forest People, Jonas Kopp, Psyk, Ivan Komlinović, Skeptik, Edy C i Eggy.

Vidimo se na tvrđavi i večeras!

Više informacija potražite ovdje, a dnevne festivalske ulaznice nabavite na ulazu ili preko Ticketshopa.

Foto: Branko Brkljač, Zoran Molnar

Load the next article...
Loading...
Loading...