Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Srbija u junu: Hernan Cattaneo, Mind Against, Luigi Madonna, Nakadia...

Veliki ljetni partyji su na pomolu

  • Mixmag Adria
  • 2 June 2017
Srbija u junu: Hernan Cattaneo, Mind Against, Luigi Madonna, Nakadia...

Blender

Kad: Petak, 2. juna 2017
Gde: Barutana, Beograd

U veoma mali krug DJ-eva koji se mogu pohvaliti sa preko tri decenije karijere, Hernan Cattaneo je dospeo zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i underground zvuku za koji se beskompromisno borio. Razvijajući argentinski house pokret iz lokalnog u međunarodni, njegov imprint Sudbeat je zaslužan za izdanja pojedinih velikih imena poput Danny Howells, Guy J, Nick Warren, Henry Saiz. Iza sebe ima preko 30 singlova, 50 remiksa i 12 kompilacija, dok je remiks 'La Fabrica' postao deo top lista tokom 2013. Nastupajući na festivalima poput Tomorrowland i Coachella, rezident klubova Pacha i Amnezia, nominovan je dva puta u Top 10 od strane DJMag's Top 100 i smatra se jednim od utemeljivača modernog underground zvuka.

S.P.Y. & Stamina MC

Kad: Subota, 3. jun 2017.
Gde: Barutana, Beograd

S.P.Y. je jedno od vodećih imena d'n'b scene u svetu. Predstavnik je etikete Hospital Records. Debi album 'What The Future Holds' proglašen je kao najbolji album na Drum&Bass Arena awards, 2012. Nastupi na Tomorrowland, Global Gathering, Electric Daisy Carnival, remiksi 'Perseverance', 'So Good To Me','All Fall Down' za Red Bull Records, učestvovanje u kolaboraciji za stvaranje pesme Street Child World Cup 2014, LP 'Back To Basics', Essential Mix iz 2015. samo su neka od njegovih vrhunskih dostignuća.

Topljenje

Kad: Subota, 10. jun 2017
Gde: Beogradski Sajam, Beograd

Nakon uspeha izdanja 'Monster' i 'Yellow Kitchen', Brejcha dostiže uspeh na mnogim top listama, nakon čega slede numere poput 'Die Maschinen Sind Gestrandet' i 'My Love' gde kvalitet i originalost dostižu vrhunac. Četiri godine kasnije Brejcha postaje favorit današnje klupske scene. Kombinujući minimal i electro stvara sopstveni zvuk "Hig-Tech Minimal". Njegovim remek delom smatra se album 'Feuerfalter'. Trenutno je deo tria koji stoji iza lejbla Fckng Serious.

Connected

Kad: Subota, 24. jun 2017
Gde: Barutana, Beograd

Nakadia svoj zvuk pronalazi u deep house, tech house i techno. Zahvaljujući sirovom talentu, kvalitetnom mixovanju i energiji koju poseduje, ubrzo postaje deo najboljih klubova u Evropi i šire. Njen prvi klupski hit izlazi 2013. na EP 'Check&Run', čiji remix obrađuje Technasia, dok godinu dana kasnije izdaje projekat sa George Morel na Get Physical Music.

Green Air

Kad:Subota, 24. jun 2017
Gde: Novosadski Sajam, Novi Sad

Iako je veoma rano počeo da se bavi DJ-ingom kao zaljubljenik u house zvuk, Luigi Madonna tek 2004. počinje da se bavi produkcijom sa jednim ciljem: minimal techno. Njegovo prvo izdanje 'Submarine' za Structure Records prate kolaboracije sa Simplex Records, Overdrive Music, Analytic Trail, MKT i najznačajnije izdanje 'Madonna EP' za Loose Records.

Raevolution

Kad: Petak, 30. jun 2017
Gde: Beogradski Sajam, Beograd

Tech-house dvojac Mind Against su jedni od najpopularnijih izvođača današnjice. Dugogodišnja saradnja sa Tale Of Us ih je učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a. Iza sebe imaju izdanja za lejbl Life and Death, odlične setove na nastupima širom Evrope i iskrenu emocionalnu reakciju publike.

Load the next article...
Loading...
Loading...