Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Svjetska DJ zvijezda po prvi put u Zagrebu

We Love Sound Festival

  • Mixmag Adria
  • 15 May 2017
Svjetska DJ zvijezda po prvi put u Zagrebu

Po prvi put u Zagreb, na We Love Sound festival dolazi jedan od trenutno najtraženijih svjetskih DJ-eva - Loco Dice. Ovaj techno DJ i producent rođen u Düsseldorfu, je u samom vrhu svjetske kreme elektroničke glazbe već zasigurno duže od desetljeća te nezaobilazno ime svih najvećih svjetskih festivala i evenata na svijetu.

Izvan svijeta elektroničke glazbe, Loco Dice ostvario je i zapaženu svjetsku karijeru surađujući sa zvijezdama poput Snoop Dogga, Ushera, Kelis i mnogih drugih.

Domaća publika nekoliko je puta mogla čuti ovog maestra na Sonus Festivalu na otoku Pagu, a zagrebačka publika imat će tu privilegiju na We Love Sound festivalu, po prvi put.

Na festivalu osim Loco Dicea, nastupit će i Chris Liebing, Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani, Miguel Campbell, domaća podrška Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Felver i mnogi drugi.

Sudeći po etabliranim svjetskim DJ zvijezdama koje dolaze na We Love Sound festival Zagreb početkom lipnja, Zagreb će postati nezaobilazna party destinacija. Festival će se održati u suradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Ulaznice po promo cijeni možete pronaći u sustavu Entrio.

#WELOVESOUND festival održava se 2. lipnja i 3. lipnja u klubovima Boogaloo, Johann Franck, Opera i The Best. Veliki open air party održat će se u sportskom parku Mladost na Savi u subotu, 3.lipnja od 12 do 24 sata. After party pod vodstvom Fuse kolektiva održat će se 4. lipnja u klubu The Best Venue Hall.

Load the next article...
Loading...
Loading...