Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Svjetska House zvijezda na završnom tulumu Sea Star Festivala

Pridružuje se zavidnom lineupu zvijezda

  • Mixmag Adria
  • 9 May 2017
Svjetska House zvijezda na završnom tulumu Sea Star Festivala

Nakon odličnog regionalnog lineupa nultog dana te Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera i Dubioze, koji će vladati glavnim pozornicama tijekom petka i subote, otkriveno je ime headlinera finalnog tuluma Sea Star Festivala. U umaškom kompleksu Stella Maris u nedjelju 28. svibnja veliku završnicu priprema house zvijezda u vrtoglavom usponu - Mahmut Orhan.

Njegov planetarno popularni megahit 'Feel', kojim je osvojio svjetske top liste i radijske postaje, bilježi gotovo 200 milijuna YouTube pregleda i tjednima je bio najprodavaniji hit na najvećoj online prodavaonici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja. U svijet dance glazbe ušao je remiksirajući trake iz 80-ih i 90-ih, a njegova kombinacija soulful deep housea i groovy indie dancea dovela ga je do izdavanja na više etiketa te mu priskrbila titulu jednog od najviše obećavajućih dance izvođača na svijetu.

Mahmut se tako pridružuje velikim imenima line up-a kojeg između ostalog čine svjetske zvijezde The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, Modestep, Umek, Spiller te mnogobrojne regionalne veličine kao što su Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Urban & 4, Kawasaki 3P, Brkovi, Elemental, PipsChips&VideoClips, Rambo Amadeus, Kandžija i mnogi drugi. Više od 70 izvođača svojim će nastupima na atraktivnoj lokaciji tik uz more označiti službeni početak EXIT Ljeta ljubavi 2017.

Ulaznice po povoljnijim cijenama još samo danas i sutra!

Fantastičan interes za prvim izdanjem Sea Stara dokazuje i prodaja čak 80% kapaciteta festivala! Festivalske ulaznice po cijeni od 299 kn, s 30% popusta, u prodaji su još samo do kraja utorka, 9. svibnja, a od srijede, 10. svibnja, cijena im se penje na 349 kn. Festivalske ulaznice vrijede za ulaz od četvrtka, 25. do nedjelje, 28. svibnja.

U ponudi su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 49 kn za četvrtak te 199 kn za petak i subotu te VIP Gold ulaznice za sva četiri dana za 749 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria, Ticketshopa i Eventima. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu može se pronaći na www.seastarfestival.com.

Load the next article...
Loading...
Loading...