Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Svjetski headlineri prvog dana Lovefesta

Techno "trojac" otvara Lovefest

  • Mixmag Adria
  • 17 July 2017
Svjetski headlineri prvog dana Lovefesta

Slogan #NextLevel priliči ovogodišnjem Heieneken Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi po najavama organizatora oboriti sve rekorde i prijeći na novi nivo.

Prvog dana sve posjetitelje najveće festivalske bine, Fire Stagea, očekuju čak tri velika svjetska headlinera, a samo tri nedjelje prije, početka prvi festivalski dan je rasprodan. Tako će 3. augusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih DJ-eva srpskih klabera, Matador.

Malo ljudi zna da Loco Dice svoje korijene vuče iz hip-hop glazbe. Kao dijete, imao je veliku kolekciju kockica, koju je čuvao i tako je dobio nadimak Dice, a kasnije je zajedno sa razvojem DJ karijere stigao i prefiks Loco. Vlasnik prestižne izdavačke kuće Desolat, godinama je u samom vrhu na listi najboljih svetskih DJ-eva.

Chris Liebing je nemački DJ, producent i vlasnik sada već svjetski poznate izdavačke kuće CLR (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku ponuditi mu obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svijetu objasni prednosti veganske ishrane. Liebing često voli sa svojim fanovima podijeliti fotografije s putovanja i mjesta koja posjećuje, pa nas zanima kojom fotkom će svijetu predstaviti Lovefest.

Gavin Lynch poznatiji kao Matador je irski producent, čija se muzika posljednjih godina urezala u srca rejvera iz Srbije. Izvođač koji je u godinama iza nas proglašavan za najboljeg Live Act artista, ima na desetine hitova i nastupe gotovo 365 dana u godini, a ovog ljeta premijerno nastupa na festivalu ljubavi. Matador je još jedan od DJ-eva koji osim za glazbom, ima i veliku strast za kuhanjem, a da nije krenuo stopama elektroničke glazbe, danas bi radio kao šef u nekom od restorana s Michelinovom zvijezdicom.

Osim ovog vrhunskog trojca, na Lovefest Fire stiže i trenutno najtraženiji DJ na svijetu, Maceo Plex, kao i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definirao elektroničku glazbu današnjice i pomaknuo granice glazbene industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imati će priliku posvjedočiti kako je festival izgledao prije gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posjetitelja. Među kultnim svjetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog ljeta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Više o festivalu ovdje, a sve preostale ulaznice možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...