Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

The Belleville Three najavili live showove diljem svijeta

Kevin Saunderson, Juan Atkins and Derrick May nastupit će i na Movement Festivalu

  • Mixmag Adria
  • 19 May 2017
The Belleville Three najavili live showove diljem svijeta

Detroitske techno ikone Kevin Saunderson, Juan Atkins i Derrick May sada službeno nastupaju kao The Belleville Three.

Alias trojice producenata potječe od njihove srednje škole koju su pohađali, Belleville High School, no nakon toga koriste monike u svojoj zajedničkoj seriji nastupa, uključujući i Movement festival u njihovom rodnom gradu.

U intervjuu za Billboard, Saunderson je rekao kako trio još uvijek neće izvoditi puni live show, no nadaju se kako hoće u budućnosti.

"Trenutno je to DJ turneja, uključene su elektronske ritam mašine, no ništa veliko. Naš je cilj da kompletan live show evolvira te ne želimo samo raditi festivale, već i kazališta diljem svijeta, gdje će ljudi moći iskusiti kako je to kada sviramo našu glazbu live, sa svim vizualima i utjecajem naše vizije, kako želimo da nas se vidi."

Rekavši kako je "baš pravo vrijeme" da se pioniri konačno okupe, Saunderson kaže i kako možete očekivati i nove trake, kao i njihove klasike na showovima.

"Mislim da smo nervozni malo više nego inače, jer smo kod kuće.", dodao je o nastupu na Movementu ovog mjeseca.

"To je naš drugi nastup, nije kao da smo to učinili puno puta. Još uvijek učimo jedni druge i kako svirati jedan s drugim. Istovremeno, tu su i magični trenuci, između nas te između nas i publike kojima se veselimo.", dodao je.

Load the next article...
Loading...
Loading...