Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Timo Mass stiže na dvodnevni #Welovesound festival u Zagrebu

Vikend posvećen elektroničkoj glazbi

  • Mixmag Adria
  • 20 April 2017
Timo Mass stiže na dvodnevni #Welovesound festival u Zagrebu

Velikan svjetske elektroničke glazbe Timo Maas dolazi u Zagreb na festival WELOVESOUND.

Njemački DJ već 30 godina osvaja publiku diljem svijeta, a njegov prepoznatljivi stil oduševio je i brojne glazbene zvijezde kao što su Madonna, Fatboy Slim i Depeche Mode. Sudjelovao je i na zanimljivoj suradnji s legendarnim Beatleom Paulom McCartneyem na pjesmi 1985 koja je Timu donijela nominaciju za Grammy. Timo u Zagrebu nastupa na open air dijelu #WELOVESOUND festivala 3. lipnja na prostoru sportskog parka Mladost na Savi, a koji će okupiti neka od najvećih imena svjetske DJ scene.

Timo Maas poznat je po specifičnoj povezanosti koju na svakom nastupu ostvari s publikom. Timo je već 15 godina rezident DJ na jednom od najluđih partyja na Ibizi, legendarnom programu Circoloco u klubu DC10, a nastupao je i na svim većim festivalima diljem svijeta i Europe. Tijekom karijere surađivao je s velikanima svjetske house i techno glazbe kao što su Kidnap Kid, Loco Dice i James Teej.

#WELOVSOUND festival u Zagrebu okuplja neka od vodećih imena svjetske i domaće elektroničke glazbe. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te domaći Felver, Jogarde, ali i brojni drugi DJ-i pretvorit će Zagreb u europsko party središte. Open air događaj održat će se na prostoru sportskog parka Mladost na Savi u subotu, 03.06. od 12 do 24 sata, a partiji u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo održavaju se u noćnim satima 02. i 03.06.

Festival će dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovati zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva. Posebne cijene ulaznica vrijede za studente kao i za Early bird ulaznice. Festival se održava uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Facebook stranici.

Load the next article...
Loading...
Loading...