Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Toolroom live u Blenderu

Dolaze velika imena s Toolrooma

  • Mixmag Adria
  • 14 March 2017
Toolroom live u Blenderu

U Beograd stiže Toolroom Live s Mark Knightom na čelu.

Mark Knight, predvodnik Toolroom etikete, sa sobom dovodi članove ekipe među kojima su imena poput Technasie, Matt Smallwooda i Mark Storiea.

Domaća podrška biti će IDQ.

Toolroom Records internacionalno je poznat kao jedan od vodeći i inovativnih brendova globalne dance scene. Toolroom Records nastao je 2003., a osnovali su ga Mark Knight i njegov brat, Stuart Knight. Brzo se razvio i s vremenom je postao sinonim za najkvalitetniji house i tech house zvuk.

Ne funkcioniraju samo kao izdavačka kuća, već kao i klupska večer, radio, a najnoviji pothvat im je Toolroom Academy na kojem nude cijeli spektar tečajeva za produkciju glazbe.

Mark Knightova karijera razvija se duže od desetljeća na etiketama poput Suara, Stereo i dakako Toolroom. Nominiran je za Grammy zbog rada na albumu za Black Eyed Pease, te napravio mnoštvo hitova poput obrade Garnierovog 'Man With The Red Face' s Funkagendom.

Technasia ponovo stiže u Beograd. Technasiu su osnovali Charles Siegling i Amil Khan 1996. i radili skoro 10 godina. 2010. Charles Siegling preuzima Technasiu kao solo projekt. Neke od njegovih najpoznatijih traka su 'Force', 'Oxide', 'Evergreen', a njegov veliki hit s Green Velvetom 'Suga' na prvom mjestu Beatporta zadržao se duže nego ijedna druga traka. Technasia u svojoj diskografiji ima tri albuma, bezbroj singlova i remikseva, a nastupao je na nekim od najvećih festivala i najboljih klubova.

Mark Storie naučio je "plivati" u raznim žanrovima, pa je njegov stil teško svrstati. Debitirao je u legendarnom klubu End/AKA, nizao uspjehe, a to mu je otvorilo vrata Cocoona i terase Spacea.

Matt Smallwood je engleski DJ i producent koji je na sceni već skoro dvadeset godina. Eksperimentiranjem i širokim opsegom žanrova u kojima se odlično snalazi, postao je pravi miljenik publike.

Događaj će se održati 31. ožujka u Belexpo Centru.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti putem Eventima i Gigstixa prodajnih mreža po trenutnim cijenama od 790 dinara i VIP 1290 dinara.

Više informacija na Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...