Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

U Poreč stiže najveći DanceStar do sada

Globalni plesni fenomen okuplja tisuće plesača iz cijelog svijeta

  • Mixmag Adria
  • 19 April 2017
U Poreč stiže najveći DanceStar do sada

Uz brojne domaće i strane festivale i koji će sigurno privući turiste na obalu, Hrvatska se može pohvaliti vlastitim plesnim spektaklom, koji nakon svjetskih turneja plesne finaliste iz cijeloga svijeta dovlači u Hrvatsku, a s njima i mnogobrojne posjetitelje.

Hrvatski proizvod na svjetskom tržištu okuplja 5500 plesača iz cijelog svijeta od Azije do Afrike, Australije, Europe i Amerike, a svake godine pred-natjecanja organizira u nekoliko zemalja širom svijeta. Alen Petelinc i Tatjana Pagitz prije deset godina u Poreč su doveli DanceStar finale koje okuplja najtalentiranije mlade plesače iz cijelog svijeta. Svi plesači koji će nastupiti u velikom finalu prethodno su se kvalificirali kroz jedan od kvalifikacijskih DanceStar turnira koji se tijekom cijele godine održavaju na svim kontinentima.

Deseto jubilarno i dosad najveće izdanje međunarodnog DanceStar Finala okupit će više od 5500 sjajnih plesača iz cijeloga svijeta te će u terminu od 24. do 27. svibnja 2017 u istarskom biseru Poreču, kroz bogati program, natjecanja i radionice, prikazati svu ljepotu plesne umjetnosti.

26. svibnja s početkom u 21.00 sati u prekrasnoj gradskoj dvorani Žatika održat će se DanceStar Gala večer u kojoj će uz goste iznenađenja nastupiti 20 najboljih koreografija DanceStar WORLD TOURA 2017.

DanceStar sudački tim čine vrsni svjetski poznati plesači i plesni pedagozi: Almira Osmanović, Leonard Jakovina, Igor Barberić, Alejandro Europe, Ellen Wawrzyniak, EZ Twins - Enej and Ziga, Zeljko Bozic, Axel Olzinger, Dylan Mayoral, Giasar Mecnun, Hans Tappendorf, Jose dela Cruz, June Tappendorf, Matic Zadravec, i Tracy Cairns-Sharpe, svjetska krema plesne umjetnosti koja će odlučivati o najboljim pojedincima ili skupinama u raznim kategorijama: baletu, stepu, akrobatskom i modernom plesu, urbanom plesu, MTV-u, jazzu i B-boyingu.

Kratak pregled rasporeda:

SRIJEDA 24. svibanj
Otvorenje događaja - flag parade, nastup Mosesa Concasa, vatromet
DJ nastupi: EM BEE, VED LEMAR, VALDEGA MC

ČETVRTAK 25. svibanj
Party: EL AMIN, VED LEMAR, VALDEGA MC
PETAK, 26. svibanj
Gala Show u dvorani Žatika. Showcase Dylana Mayorala. Karte se mogu kupiti na mojekarte.hr i entrio.hr kao i na samom događaju.
SUBOTA, 27. svibanj
Party: CHRIS, VED LEMAR, VALDEGA MC

Dodatne informacije na Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...