Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Ulaznice za ili nastup uz R3haba - moguće je oboje

Enter Biggest Party Ever

  • Mixmag Adria
  • 21 December 2016
Ulaznice za ili nastup uz R3haba - moguće je oboje

Enter Zagreb postaje dio sedmodnevnog programa koji će obilježiti početak 2017. godine. Naime, pripremljen je Enter Biggest Party Ever u Areni Zagreb i u suradnji s Wrong Crowd, gdje će 4. siječnja nastupiti R3hab, ekskluzivno za Enter.

Ostatak novogodišnjeg eventa koji nosi naziv Croatia Winter Music Festival uključuje i novogodišnji nastup Armina van Buurena, MOTi, Sander Van Doorna i Sick Individuals.

Zanimljivost koja će razveseliti mnoge je natječaj u kojem imate priliku podijeliti deckove s R3habom, a kako? Ustvari je prilično jednostavno. Snimi miks u trajanju od 30 minuta i pošalji ga na [email protected] i imaš priliku nastupiti kao warm-up DJ na Enter Biggest Party Ever.

Osim glazbene ponude, održat će se i Hearthstone gaming turniri, a cijeli event traje od 31. prosinca do 6. siječnja. Ulaznice za nastup R3haba mogu se nabaviti po cijeni od 75 kn, a možete ih i osvojiti kod nas.

Za ovaj nastup poklanjamo 2 ulaznice. Sve što trebate napraviti je ispod objave na našoj Facebook stranici navesti ime osobe koju želite povesti sa sobom. Metodom slučajnog odabira dobitnike ćemo proglasiti u ponedjeljak, 26. prosinca. Sretno!

"Fkt nam vjeruj kad ti kažemo da nas želiš pratiti – osim live R3haba, 4.1. će jedan sretnik među vama osvojiti i put na Ultru Miami – VIP ulaznice, avion i smještaj za sebe i pratnju! Stay tuned!#, poručuju iz Entera.

Load the next article...
Loading...
Loading...