Search Show Menu
Home Latest News Menu
Modne Novosti

Upoznajte nove Supra tenisice

Legendarne Supra Skytop tenisice su doživjele svoje peto izdanje

  • MIXMAG ADRIA
  • 15 February 2017
Upoznajte nove Supra tenisice

Supra možda nema povijest kao Vans ali je definitivno skateboard brand koji je u posljednjih desetak godina ostavio najveći trag, usmjeravajući skateboard modu u potpuno novom smjeru koji se pokazao kao potpuni pogodak. Najzaslužniji model za uspjeh Supra brenda, svakako je legendarni Skytop model koji upravo doživljava novu reinkarnaciju u obliku Supra Skytop V modela.

Supra Skytop tenisice su rezultat kreativnog stvaralaštva Chad Muske, legendarnog skateboardera i konceptualnog umjetnika. Uspjeh je ostvario već prvi model Skytop tenisica, uvrstivši ovaj model u najprodavanije tenisice 2008. godine. Upravo prva serija Skytop tenisica, otvorila je put ka uspjehu i ostalim modelima koji su usljedili nakon. Logičan slijed ove uspješne priče je najnoviji model Supra Skytop tenisica koji je obilježen oznakom V uz naziv same tenisice.

Supra Skytop V model je evolucija prethodnoe generacije ovih tenisica s dodanom vrijednosti u obliku najnovije tehnologije izrade ekstremno laganih i udobnih tenisica koja ovaj model stavlja uz bok vodećih proizvođača kao što su Nike i adidas. Prilikom predstavljanja svog najnovijeg modela, Chad Muska je izjavio: "S novim Skytop V modelom, ponovno potvrđujemo da Supra proizvodi najbolje skateboard tenisice. Čast mi je biti dio Supra priče."

Lookbook najnovijeg Supra Skytop V modela pogledajte u nastavku:

Load the next article...
Loading...
Loading...