Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Uspjesi regionalnih producenata: DJ Architect, Reblok, PEZNT, Tea Vučkovič, Wise D & Kobe

Imamo videe, mikseve, linkove...

  • Mixmag Adria
  • 11 May 2017
Uspjesi regionalnih producenata: DJ Architect, Reblok, PEZNT, Tea Vučkovič, Wise D & Kobe

Vrijeme je za novu priču o uspjesima regionalnih producenata.

Zadnji put smo pisali o Bonaci, Coeusu, DANCElectricPhillipeu, DJ Jocku i Mike Valeu, a i ovaj put imamo petorku koja svojim uspjesima dokazuje kvalitetu regije. Neke od navedenih DJ-eva možete pronaći i u našim regionalnim izdanjima koja objavljujemo tri puta mjesečno.

Bilo da se radi o potpisivanju za neki veći label, chartovima, gostujućim miksevima i slično, evo što ima novo kod naših producenata.

DJ Architect

Denis Ikonic poznat kao DJ Architect gostovao je svojim DJ miksom na BBC-u u emisiji Annie Nightingale. Denis se bavi DJ-anjem 7 godina, dolazi iz Beograda, a dio je dua Wreckage. Miksa razne stilove od EDM-a, trapa, hip hopa, junglea i r'n'b-a, a podržavaju ga ƱZ, Lil Jon, MAKJ, Ape Drums, Steve Aoki, David Guetta, Laidback Luke,Victor Niglio, SAYMYNAME, An. Njegov Ignition mix za Annie možete poslušati ovdje.

PEZNT

PEZNT su upravo licencirali svoju broj 1 house traku na Traxsourceu, 'Burek' za veliki Defected Records. I prije su postigli značajne uspjehe s izdanjima na Toolroomu, Nurvousu, Full Intentionu, a čekaju ih izdanja na Wiredu, Glasgow Undergroundu i mnogim drugim etiketama. Ovo ljeto im je već sada skoro popunjeno s brojnim gažama u regiji u mjestima poput Zagreba, Dubrovnika, Banja Luke i inozemnih gaža poput Njemačke i Italije.

Reblok

Reblok se nekoliko puta pojavio u našim listama, bilo da se radilo o izdanjima ili da su njegove trake puštali velikani poput Seth Troxlera. Nakon Flashmoba, regionalnog So Beata i Stereo Productionsa, najavljuje izdana na Plastic City, Go Deeva, NonStop i drugim etiketama, a upravo je potpisao traku za Toolroomovu kompilaciju, što još jednom dokazuje njegovu kvalitetu.

Tea Vučkovič

Na svjetski poznatom Mayday partyju, Kerstin Eden je pustila traku 'Serendibite' Tee Vučkovič u Electrorites Remixu, te tako njenu glazbu stavio u sam vrh techno zbivanja. traka će izaći na Eclipse Recordingsu. Tea će ovog ljeta nastupiti diljem regije, a jedan od značajnijih je i Mixmag Live Only Party u kotorskom Maximusu.

Wise D & Kobe

Posljednji na ovoj listi su Wise D & Kobe koji svojim izdanjima u posljednje vrijeme postižu zanimljive rezultate poput pojavljivanja u top sto traka Traxsourceovog tech house charta s trakom 'Bandit Fonk' koja je završila i na nekoliko kompilacija. Očekuje ih i skorašnje izdanje za Guesthouse, a upravo su potpisali traku 'Cyclone' za Toolroom Records.

Load the next article...
Loading...
Loading...