Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Već smo dvije godine s vama i sve nam je zabavnije

Mixmag Adria rođendan

  • Mixmag Adria
  • 18 May 2017
Već smo dvije godine s vama i sve nam je zabavnije

Može zvučati kao kliše, ali posljednje dvije godine su nam zbilja proletile poput vjetra, i to ne ljetnog povjetarca, više poput fuzije svih onih u Ruži vjetrova. Zašto kažem to? U našoj regiji, prepunoj geografskih raznolikosti, pušu razne vrste vjetrova, kako onih meteorološke prirode, tako i onih glazbene.

Svakog dana, bez iznimke, pronađemo još uvijek neotkriveno zlato, bilo da se radi o producentu, DJ-u, labelu ili ekipi. Kvaliteta naših producenata, selektora i njihovog rada dokazuje se svakog dana iznova i iznova, a potencijal da postanemo centar svijeta, kao što smo već geografski, svakim je danom sve veći.

Baš kao što se raznolikost ogleda u vrstama vjetrova u regiji, tako je i s glazbom i svime onime što pripada elektronskoj glazbenoj sceni, koja cvjeta u svakoj od zemalja. Hrvatska sa svojom obalom i festivalima, Srbija kao techno meka s underground klubovima i jakim gostovanjima, Bosna i Hercegovina s prekrasnim lokacijama i velikim trudom pojedinih ekipa, Slovenija sa svojim partyjima i klubovima, Crna Gora koja je u posljednjih godinu dana ustala i krenula jako s fantastičnim izdanjima i gostovanjima, ali se pokazala i kao pravi primjer kako se njeguje regionalna scena.

Kada smo 18. svibnja 2015. krenuli s radom, nije bilo lako povezati cijelu regiju i odrediti načine praćenja scena, no trud se kad gledamo iz sadašnje perspektive, uistinu isplatio. Bilo je tu i grešaka, kao i propusta, naravno, no greške služe tome da se ispravljaju. Nagrade nam stižu svakog dana, u obliku vaših lajkova, čitanja i poruka podrške koje dobivamo, ali i posjeta našim partyjima, a najveća nam je nagrada vidjeti kako naši DJ-evi, producenti i etikete nižu uspjehe te kako regionalna publika sve više cijeni bogatstvo koje imamo.

Osobito smo ponosni što vidimo sve više regionalnih line-upa po domaćim festivalima i partyjima, što najviše pridonosi zajedništvu i jedinstvu, oko kojih se i vrti pojam pravog undergrounda.

On ne živi u prodanim ulaznicama, promotivnim kampanjama i Facebook boostovima, on živi u nama te postaje i golom oku vidljiv na plesnim podijima i onim momentima kada nas glazba svih spoji te kada vibriramo kao jedno. Ne može umrijeti, baš kao što je i energija neuništiva, već prelazi iz jednog oblika u drugi.

Hvala što nas pratite, hvala za pohvale, a pogotovo za konstruktivne kritike, jer zbog njih možemo biti samo bolji i kvalitetniji.

Pred nama je ekstremno plesna sezona, zato uplešimo u ljeto s pozitivnim mislima i podrškom jedni drugima.

Jedna ljubav,

Vaš Mixmag Adria crew!

Load the next article...
Loading...
Loading...