Search Show Menu
Home Latest News Menu
Foto Report

Vikend u Hr: Future Scope otvorio sezonu, Omega Ritam spektakularno otišao u mirovinu

Fotogalerija

  • Mixmag Adria
  • 12 September 2017
Vikend u Hr: Future Scope otvorio sezonu, Omega Ritam spektakularno otišao u mirovinu

Protekli vikend u Hrvatskoj na više je načina obilježio tranziciju s ljeta na jesen, s obzirom na vremenske uvjete, koji su pravi jesenski, ali i partyje koji su obilježili vikend koji je za nama.

Tako su Future Scope u Zagrebu otvorili sezonu s UMEK-om, a Pero FullHouse je nakon 20 godina poslao svoj label i event organizaciju, Omega Ritam u povijest, velikim partyjem u Aurori, na kojem je nastupio WestBam.

Future Scope w/ UMEK

Jedan od najuspješnijih regionalnih promotora, Future Scope, nakon prošle sezone, u kojoj su u zagrebačkom Boogaloo klubu ugostili mnoge svjetske artiste, kao što su Monika Kruse, DJ Rush, Joris Voorn, Christian Smith, Sam Paganini, Chris Liebing, Paco Osuna, Harvey McKay, Nathan Coles, Sasha Carassi, ANNA, Stefano Noferini i mnoge druge, ali i svu silu najboljih regionalnih DJ-eva, krenuo je u novu sezonu, koja nakon prvog partyja s UMEK-om, izgleda vrlo obećavajuće.

Tim više, što sljedeće veće izdanje Future Scopea, 13. listopada, premijerno u Zagreb dovodi Alana Fitzpatricka, a kako je bilo na otvaranju sezone na kojem su nastupili UMEK, DJ Jock b2b ShiPe i Matya, te na malom flooru DJ Mary, pogledajte ispod.

Omega Ritam w/ WestBam

Da je vrijeme za nove avanture, odlučio je Pero FullHouse, pa je nakon 20 godina rada i ugošćavanja brojnih svjetskih techno faca, odlučio etiketu i event organizaciju Omega Ritam poslati u zasluženu mirovinu, i to uz party s rave legendom WestBamom, proteklog vikenda u primoštenskoj Aurori.

No, to nikako ne znači da Pero odustaje od onog što radi svih ovih godina, već upravo suprotno - diže stvari na novu razinu, što je vidljivo i iz posljednjeg, tek drugog po redu, izdanja nove etikete koju je pokrenuo - Moondance Records.

Naime, Moondance 002 izdanje, Johna Hecklea, 'Memories of Kamerlengo' EP, izašlo je 1. rujna/septembra, svjetsku premijeru imalo je preko Mixmag Adria, a doživjelo je i velik odjek u svijetu, kako kod stručnog dijela scene, tako i kod publike.

Ovaj prijelomni vikend, u kojem se dogodila velika tranzicija na hrvatskoj, a osobito na dalmatinskoj sceni, obilježava i smjer u kojem se kreće scena u zemlji koja svake godine postaje sve veća svjetska party destinacija i u koju se slijeva sve više stranih event produkcija.

Uz Moondance Festival i pripadajući mu novi, Moondance Records te uz još nekoliko regionalnih promotora, koji kvalitetom opasno pariraju svjetskim gostujućim produkcijama, jasno je kako imamo sve predispozicije i potencijal za svjetsku prepoznatljivost.

Ispod pogledajte kako je OR otišao u povijest spektakularnim partyjem na kojem su nastupili WestBam, Pero FullHouse, Jolly Joke, Edy C, Chuby i Zorro.

Load the next article...
Loading...
Loading...