Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

We Love Sound festival nam je blizu, evo što vam poručuju headlineri

2. i 3. lipnja u Zagrebu će se plesati na više lokacija

  • Mixmag Adria
  • 30 May 2017
We Love Sound festival nam je blizu, evo što vam poručuju headlineri

Po prvi put u Zagreb, na We Love Sound festival dolazi jedan od trenutno najtraženijih svjetskih DJ-eva - Loco Dice. Ovaj techno DJ i producent rođen u Düsseldorfu, u samom je vrhu svjetske kreme elektroničke glazbe već zasigurno duže od desetljeća te nezaobilazno ime svih najvećih svjetskih festivala i evenata na svijetu.

Domaća publika nekoliko je puta mogla čuti ovog maestra na Sonus Festivalu na otoku Pagu, a zagrebačka publika imat će tu privilegiju na We Love Sound festivalu, po prvi put.

Na festivalu će osim Loco Dicea, nastupiti i Chris Liebing, Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani, Miguel Campbell, domaća podrška Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Felver, Homeboy, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Sudeći po etabliranim svjetskim DJ zvijezdama koje dolaze na We Love Sound festival Zagreb početkom lipnja, Zagreb će postati nezaobilazna party destinacija. Festival će se održati u suradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Ulaznice po promo cijeni možete pronaći u sustavu Entrio.

Za ovaj event, Mixmag vam poklanja 2x2 ulaznice. Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici ostaviti ime i prezime osobe koju želite povesti sa sobom. Dva para koja skupe najviše lajkova na komentar, dobivaju ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti sutra, 31. svibnja u 14h. Sretno!

#WELOVESOUND festival održava se 2. i 3. lipnja u klubovima Boogaloo, Johann Franck, Opera i The Best. Veliki open air party održat će se u sportskom parku Mladost na Savi u subotu, 3. lipnja od 12 do 24 sata. After party pod vodstvom Fuse kolektiva održat će se 4. lipnja u klubu The Best Venue Hall.

Ispod pogledajte što vam pred festival poručuju neki od DJ-eva koji će nastupiti.

Load the next article...
Loading...
Loading...