Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Zaplovite s nama Mixmag x Ultra party brodom

Uz Tom Buga i DJ Maxa

  • Mixmag Adria
  • 30 June 2017
Zaplovite s nama Mixmag x Ultra party brodom

Mixmag Adria i Travel 2 Ultra udružili su se kako bi vam za vrijeme Ultra Europe Festivala pružili jedinstvenu zabavu na brodu.

Boat party će se održati u petak, 14. srpnja, isplovljavanje kreće u 1 sat poslije podne, nakon čega slijedi 3 sata plovidbe uz najkvalitetniju house i tech house glazbu.

Za glazbenim kormilom naći će se dva provjerena hrvatska DJ-a i producenta, Tom Bug i DJ Max.

Tom Bug je DJ i producent kojeg zagrebačka house publika najbolje poznaje po njegovom novom brendu, Dobar House.

U posljednje četiri godine odlučio je ozbiljno se okrenuti produkciji, pa je prošle godine izdao svoj prvi solo EP - 'Keepin' It Safe' na Blacksoul Musicu, kao i EP 'The Ride' koji je producirao zajedno s kolegom Groovelineom, a nedavno je izdao i za talijanski Flashmob Records.

Radio je kao A&R menadžer za Blacksoul Music, najveću house etiketu u regiji koja izdaje kako domaće, tako i strane producente, a nastupao je diljem Hrvatske u nekim od najboljih klubova poput Deep Zrće, Carpe Diem Beach, Sirup, Masters, Revelin, kao i u regionalnim gradovima poput Ljubljane, Beograda i Novog Sada te Španjolskoj i Slovačkoj.

Ove godine izdati će i za respektabilne engleske etikete Wired i Simma Red.

DJ Max je nagrađivani hrvatski DJ, producent i radio voditelj.

Igrao je ključnu ulogu u razvoju hrvatske klupske scene te već 15 godina vodi radijsku emisiju 'Welcome To The Club' za koju je i osvojio nagradu Ambasador u kategoriji 'Najbolja radijska emisija'.

Nastupao je u mnogim klubovima u Hrvatskoj, te bilježi nastupe na Ultra Europe, Zrću, a ove godine nastupit će i na MTV Summer Blastu.

Prošle godine izdao je traku 'Midnight Change' koja je izašla u Ujedinjenom Kraljevstvu na nekoliko kompilacijskih albuma, a remix za singl Kim Cameron - 'It Starts Raining' izašao je na njezinom albumu 2016.


Više informacija o samom događaju te ulaznicama pronađite ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...