Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Zimsko izdanje DANCElectric Residency u Zagreb dovodi Technasiu

...uz Damira Ludviga, Djiva i DANCElectricPHILIPEA

  • Mixmag Adria
  • 14 February 2017
Zimsko izdanje DANCElectric Residency u Zagreb dovodi Technasiu

DANCElectric Residency je klupski program posvećen promociji i produkciji deep i intenzivne klupske glazbe, s povremenim izletima u techno svijet. Začetnik je Filip Sulić aka DANCElectricPHILIPE, rezident dubrovačkog Culture club Revelina, u kojem je u sklopu svoje rezidencije ugostio mnoge svjetske i regionalne izvođače.

Sada, u svom prvom zimskom izdanju, DE rezidencija u zagrebački The Best Venue Hall, dovodi Technasiu, s kojim će deckove 24. veljače podijeliti Damir Ludvig (Astralis), DJIVO i naravno, DANCElectricPHILIPE.

Technasia je DJ i producent koji je vođen željom za dijeljenjem svoje ljubavi prema glazbi. "Elektronska glazba je najveći jezik od svih. Nema riječi, samo vibracija, emocija i beat.", rekao je. Provokativan artist s ukusom za istraživanje, Technasia kombinira sofisticirani glazbeni senzibilitet s neumornom znatiželjom te vodi publiku na mjesta na koja nikada nisu ni znali da žele otići.

Nastupao je na brojnim svjetskim festivalima, kao što su Ultra, Electric Daisy Carnival, Exit, Aquasella, Monegros, Dreambeach, Sziget, Tomorrowland, A Day In The Park, Loveland, Awakenings, Dance Valley, Timewarp, SonneMondSterne, Nature One, Creamfields UK, SW4...

Organizatori obećavaju vrhunski party, a mi vam poklanjamo 2x2 ulaznice za ovaj event. Sve što trebate napraviti je ispod objave ovog članka na Mixmag Facebook stranici, u komentarima navesti ime osobe koju želite povesti na DANCElectric Residency ϟ presents ϟ Technasia at work party. Dobitnike ulaznica objavit ćemo u petak, 23. veljače. Sretno!

U pretprodaji su cijene ulaznica 60 kn, a na dan eventa 75 kn u Entrio sustavu.

Ispod pogledajte najavni video eventa.

Load the next article...
Loading...
Loading...