Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

10 najčudnijih proizvoda vaših omiljenih DJ-eva

Četkice za zube, lak za nokte, jo - jo...

  • Mixmag Adria
  • 7 September 2015

Nije sasvim lako razlučiti je li u pitanju dobra šala ili marketinški trik, no umjetnici ponekad pokušavaju prodati zaista čudne stvari. Imali smo Evian Christa i bokserice s njegovim imenom, a Mr Scruff nam je ponudio vlastiti brend čaja. Kako god, nikako ne možemo predvidjeti koji nam proizvod priprema najdraži umjetnik. U čast tome, spremili smo vam najčudnije 'merchove' koje trenutno možete nabaviti na tržištu.

10 Skrillex – dokoljenice

Svi oni koji čarape nabavljaju jednom godišnje, ovo će definitivno biti čudan predmet. Još je čudnije kupovati čarape omiljenog DJ-a, umjesto da odete u obližnji supermarket i kupite nekoliko pari odjednom. Uz dukseve, majice i kape, imati čarape s logoom omiljenog DJ-a, ipak je malo previše – barem za naš ukus.

9 Daft Punk – yo yo

Francuski duo nas nikad neće prestati iznenađivati. Trenutno pripremaju akcijske figure, no to nije sve što nude. Uz skateboard, frizbi, tu je i yo – yo. Igračka je napravljena uz pomoć Russell Yo –Yo tvrtke, a s ciljem je dizajniran model iz osamdesetih godina. Što raditi s ovim? Pustite 'Robot Rock' i razbijte neki predmet u stanu bacajući yo – yo na sve strane.

8 Flosstradamus – lak za nokte sa šljokicama

Otkad su članovi čikaškog dua postali eksperti u svijetu make-upa? Taj nam odgovor nije poznat. Ako ništa, prodaju jedan zaista unikatan proizvod, a za šljokice tvrde da su ''posljednji tehnološki krik''. Ako je u pitanju marketing, tko bi uopće poslušao umjetnika zbog laka za nokte? Tko zna, možda su ovaj potez učinili zbog publiciteta.

7 Mad Decent – prijenosni punjač za mobitel

Diplo i njegova ekipica iz Mad Decent labela tu su kako bi spasili vaš mobilni uređaj. Zahvaljujući njima, možete biti sigurni da nećete ostati bez baterije. Nezgodne situacije su stvar prošlosti, no morat ćete izdvojiti nešto više novca za njihov uređaj, koji košta mnogo više nego isti takav punjač bez natpisa 'Mad Decent'.

6 Deadmau5 – gegice za odrasle

Čak je Deadmau5-u neugodno zbog ovog proizvoda kojeg je opisao kao pidžamu s čarapama. Radi se o gegicama s Deadmau5 printom. Nije nam čudan proizvod, nego potreba da se napravi.

5 Omar – kalupi za led

Iako smo poprilično skeptični prema većini ovih proizvoda, kalupi za led su zapravo jako dobra ideja. Kalupi su dostupni u različitim bojama, a zahvaljujući njima možete gledati vašeg omiljenog izvođača ili logo omiljenog labela kako se otapa u vašem piću, što može biti zadovoljavajući završetak noćnog izlaska.

4 ENTER – četkica za zube

Richie Hawtinov 'ENTER.' nije samo 'točka ulaska u nova iskustva', nego i polazna točka dentalne higijene. Pet funti za četkicu za zube je možda previše s obzirom na to da nema neke dodatne funkcije (kao što je na primjer USB s ekskluzivnim miksom). Četkica stilski izgleda dobro, ali ni to nije nešto što bi nas natjeralo da je kupimo.

3 Steve Aoki – mikro kovčeg/romobil

Steve Aoki je možda neobičan lik, ali sigurni smo da će se mnogi složiti da je ovaj kovčeg, koji možete voziti kao skuter, nevjerojatan i da može olakšati svako putovanje. Čak se može i sklopiti i staviti u pretinac iznad sjedala. Ovdje se ne radi o pronalasku običnog predmeta i stavljanju loga na njega kako bi mu podigli cijenu. Ovo je inovacija! Nažalost, kovčeg nije dostupan izvan SAD-a, što ne znači da neće nekako stići do nas.

2 Kompakt - drvena kocka

Da, dobro ste pročitali. Njemačka izdavačka kuća 'Kompakt' pustila je u prodaju drvenu kocku koja dolazi u dvije varijante. Jedna stvar koja je postala vrlo očita na ovom popisu je da svi proizvodi imaju neku funkciju, no ne možemo shvatiti čemu ovaj proizvod služi. Upregnuli smo mozgove kako bi ga shvatili, ali još uvijek nismo uspjeli. Upravo zbog toga, ova ručno napravljena drvena kocka jedan je od najčudnijih proizvoda koji su dostupni za kupnju.

1 Dillon Francis – osobno će vam složiti Ikea krevet

Iako smo naveli neke poprilično čudne proizvode na ovoj listi, ovo je apsolutni pobjednik. Prvo smo pomislili da se radi o velikoj šali, a onda je dao intervju za 'LA Weekly' gdje je to potvrdio. Iako zakopana u cijelom nizu drugih nadrealnih stvari koje možete kupiti na ovoj web stranici, ova usluga će vas koštati više od 3000 funti. Ako se volite rasipati s novcem možete platiti da vam Dillon Francis pijan kuha, da naslika vašu obitelji ili da uništi proslavu Božića vašeg očuha. Ako to učinite, molimo javite nam se da nam kažete je li vrijedilo tog novca.

Load the next article
Loading...
Loading...