Search Menu
Home Novosti Menu
Dodaci

10 puta kad su omiljeni crtići otišli na rave

Najanimiraniji partyji koje smo ikada vidjeli

  • Mixmag Adria
  • 3 December 2017

Nostalgija za crtanim filmovima uvijek je bila solidan izvor distrakcije od naših odgovornosti za odrasle. Bili to bezvremenski Simpsoni ili Spužva Bob Skockani, ili pak novi, rubni sadržaj showova kao što su Adventure Time i Rick and Morty, crtić je kao medij zauvijek zadržao sposobnost buđenja ljudskih emocija.

Mixmag se prisjeća nekih od klasičnih trenutaka iz crtića, u kojima su brojni omiljeni likovi, od 90-ih pa dalje, rejvali na plesnom podiju.

S kojim od njih biste vi rado na party? Provjerite ispod našu listu, pa odlučite.

Samurai Jack

Možda najomiljenija epizoda cijelog serijala, Samurai Jack, kada je na misiji u kojoj pokušava zaustaviti Akuovog zločestog DJ miniona - koji je začarao gradsku mladež s technom.

Srećom, Jack ima prave pokrete (i pravo rave odijelo) koje će zaustaviti ovog zlikovca.

Važnost ove epizode savršeno je prikazana u YouTube komentaru: "Otkad sam prvi put vidio ovu epizodu, želim se ovako odjenuti i otići na takvo mjesto."

Treća sezona: Epizoda XXVIII - Jack and the Rave

Spužva Bob Skockani

Jeste li se ikad upoznali sa strancem na partyju, pozvali ga kod sebe na after i ubrzo nakon toga shvatili da nema namjeru usporiti stvari? Puno nas je napravilo tu pogrešku, pa tako i Spužva Bob.

Spužva Bob je u svoju gajbu pozvao meduzu i party se zakotrljao. Nažalost, tek kasnije shvaća da meduza i njegovi prijatelji nemaju namjeru uskoro otići.

Prva sezona: Epizoda 7 - Jellyfish Jam

Dexterov laboratorij

Čista oda seriji Soul Train, kada Dexterova sestra Dee Dee liječi svoju dosadu tek naučenim plesnim pokretima Big Daddy Fata na TV showu "Groove Train".

Ušulja se u Dexterov laboratorij te ga neumorno maltretira. Pobjegavši kroz morsko dno i probivši se u svemir, Dexter na kraju shvaća da se od funka ne može pobjeći.

Druga sezona: Šesta epizoda - Sisters Got a Brand New Bag

Invader Zim

Invader Zim prati izvanzamaljca Zima, čiji je cilj pokoriti Zemlju te podrediti ljude svojoj volji. Unatoč njegovom trudu...uvijek ostane kratkih rukava.

Dok pokušava testirati obranu Zemlje u svom "Voot" svemirskom brodu, sudar s bumbarom onesposobljava njegovo vozilo. Kada pozove svog robota Gira u pomoć, ne dobija signal jer je Gir na drugoj važnoj misiji: infiltraciji na party.

Prva sezona: Peta epizoda - Attack of the Saucer Morons

Adventure Time

Bilo tko da je gledao Adventure Time zna da Finn i Jake znaju partijati. Između čaganja s rasplesanim kukcima, organiziranjem bijesnih partija na njihovoj kućici i tulumarenjem s Party Bogom, dinamični duo showa zna kako se zabaviti.

Kad Finn i Jake uđu u trbuh velikog čudovišta nakon što čuju pozive u pomoć, pronađu rasplesane medvjede kako tulumare unutar trbuha

Bez obzira što su pokušali upozoriti ekipu o neposrednoj opasnosti u kojoj se nalaze, Finn i Jack shvate da moraju sudjelovati na raveu ako žele da ih itko shvati ozbiljno.

Druga sezona: Epizoda 21 - Belly of the Beast

Powerpuff Girls

Party panda imena Allegro dolazi u Townsville i zarazuje njegove građane dozom dugom obojene čiste sreće. Između povećanih očiju zaraženih, njihovom ponašanju na partyju i glazbe...paralele i nisu baš tako suptilne.

Druga sezona: Četvrta epizoda - Painbow (2016 Powerpuff Girls series)

Family Guy

"Puštao si istu pjesmu 14 sati...to znači da si odličan!"

U ovoj epizodi Family Guya, Peter i njegovi prijatelji slučajno slože glazbeni miks zbog kojeg zarade gažu u svojem lokalnom klubu Rhode-Rave. Peter odluči krenuti solo u karijeru te dobije gažu na Electric Clam festivalu, ali sve pođe po krivu kad ogluši na ekstra glasnoj probi i pusti audio knjigu na festivalu.

Sezona 15: Epizoda 12 - Peter's Def Jam

Rick i Morty

Kada vanzemaljski parazit, koji se razmnožava implementiranjem lažnih sjećanja izvrši invaziju doma Smithovih, ekipa mora shvatiti tko je pravi a tko treba biti uništen kako bi spasili planet.

Kako sumnja raste unutar kuće, Summer se prisjeća svoje eskapade sa svojom "zamišljenom" prijateljicom Tinkles: magičnim ovčastim likom koji ju odvede na rave u Never Past Bedtime Land.

Druga sezona

:

Četvrta epizoda - Total Rickall

American Dad

U trudu da svojoj ženi Francine da samouvjerenost da ga prevari, Stan je potražio pomoć od svojeg vanzemaljskog druga Rogera da napravi ecstasy domaće proizvodnji.

Formula Rogera udari jako i brzo, suflirajući iznenadan glowstick ples. Iako rejvanje u kuhinji na ecstasyu vlastite proizvodnje možda djeluje zabavno, molim vas da ovo ipak ne pokušavate kod kuće.

Osma sezona: Epizoda 16 - The Kidney Stays in the Picture

Bojack Horseman

Jedna od Holivudskih najvećih party životinja, BoJack Horesman se našao uz cugu, drogu i strance koji plešu nakon što mu film osvoji nominaciju.

Neprekidno partyajući, BoJacka obasipaju skupim i luksuznim darovima - uključujući svojim vlastitim David Guettom.

Treća sezona: Epizoda Deset - It's You

Load the next article
Loading...
Loading...