Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

11 puta kada je Carl Cox dokazao da je kralj

Puno trenutaka

  • Mixmag Adria
  • 30 December 2017

Ne bi bili blagdani u Mixmagu bez da ih proslavimo bez Carl Coxa. Dobro se uklopio u duh prošle godine, sjedeći ispred Crimbo stabla i držeći vlastiti kraljevski govor, osvrnuvši se na vruće teme glazbene scene, od zatvaranja fabrica do njegove Space rezidencije koja je završila.

Iako je rekao da će ove godine usporiti, ipak je nastupao na Ibizi, svirao na Burning Manu i bacio pokoju mudrost. Klasičan Coxy, a ovo je 11 puta u 2017 kada je dokazao da je kralj.

1
Kad je rekao da je glazba njegova droga

"Volim život i to je ono što me čini osobom kakva jesam," rekao je početkom mjeseca. Prešao je ravno na stvar u intervjuu za The Weekly Review, rekavši kako je jedina droga koju treba glazba te dodao: "Uvijek sam govorio da je glazba moja droga. Uvijek sam čisto živio. Da sam se drogirao, ne bih bio danas ovdje, nego u ludnici. Ili mrtav. Sretan sam što sam u svojim ranim danima rekao ne i što uvijek dovoljno spavam. Mladi DJ-evi - evo nešto mudrosti.

2
Kad je napravio old school techno mix

Volimo poklone, no nešto nostalgično od Coxa nam je ekstra posebno. Zato je njegova isporuka dva miksa iz 2004 dočekana širom otvorenih ušiju. Jedan je miks iz danas zatvorenog glasgovskog kluba The Arches , a drugi iz Seula u Južnoj Koreji.

3
"Prelako je puštati Beatport Top 20"

Coxy je u igri dovoljno dugo da može točno reći što želi, biti iskren i nikad u strahu da će zbog toga izgubiti gigove. U razgovoru o njegovom izboru traka u setovima, rekao je za inthemix kako je "prelako puštati Beatport top 20." Je li to bila poruka namijenjena određenom DJ-u ili ne, osvježavajuće je da netko govori ono što misli. Nadamo se da će ovo pročitati i oni koji to rade...

4
Governor's Island, New York

Gledati najveće svjetske DJ-eve s pogledom na Kip Slobode u pozadini? Da, ovo je stiglo kroz američku produkcijsku kompaniju RPM, koji su odlučili održati party na otoku nedaleko Manhattana. U videu ispod pogledajte što je Coxy servirao.

5
Odlazak na Ibizu "kako bih potrgao kao i prije"

Bez Space Ibiza rezidencije ove godine, značilo je da nema Coxove rezidencije na Ibizi po prvi put u 16 godina, pa su se partijaneri čudili prije nego su najavljeni njegovi Pure partyji u Privilegeu. Samouvjereni Cox rekao nam je kako odlazi u mamutski klub "potrgati kao nekad".

6
Kada je razvalio Privilege

Rekao je da će potrgati, to je i učinio. Nazvali smo ga "legendarnim Balearic partyem". Tamo su bile sve važne face na Ibizi. Na njemu su puštane trake kao što je Classixov remiks 'Into The Valley' i 'Earth To You' od Rowee. Možda više nema tjedni party, no i dalje je relevantan.

7
b2b s martinez brothers na Ibizi

Stari lisac s Ibize s dvojicom mladih faca na otoku. Što vam više treba? Pa, oni u Benimussa Parku prošlog srpnja/jula su vjerojatno htjeli više jer je bilo tako dobro. Stvari od Rampe, Philip Strauba i Alden Tyrell su sve puštene na briljantnoj open-air sesiji. Evo i opisa partyja.

8
Kad je podijelio miks sa Burning Mana live

Znamo koliko puno vas voli Burning Man i Coxa, zato je ovo pobjednička kombinacija, zar ne? Ako ni to nije dovoljno, bio je i na Transitions radio emisiji John Digweeda također. Poslušajte ispod set iz pustinje Nevada.

9
Kad je napravio stvar s Nile Rodgersom

Ako kažete da niste bili iznenađeni da su ova dvojica napravila traku zajedno, onda lažete. Suradnja između rave kralja i disco ikone, bila je totalno neočekivana.Znamo da je Nile u prošlosti radio s Daft Punkom i Disclosure, no 'Beat The Track' je puno dublja i mračnija od ovih. Dok bubnjevi pulsiraju, Nileovi gitarski rifovi zločesto se uvlače i izvlače.

10
Kad je otvorio muzej Space Ibiza

Tko bi drugi prerezao vrpcu s vlasnikom Spacea, Pepe Rosellom, nego čovjek koji je od kluba napravio vlastiti dom? Nakon što se Space zatvorio prošle godine, stvari iz kluba preseljene su u muzej San Antonija, Space Warehouse, koji je ispunjen memorabilijom, uključujući stari namještaj, majice, fotografije i još puno toga.

11
Kad se pojavio u dokumentarcu 'Why We DJ - Slaves to the Rhytm'

Balans je ključan za DJ-eve na turnejama. Toliko je toga što vuče da nije teško upasti u party stil i zaboraviti na zdravlje. Dokumentarac Why We DJ - Slaves To The Rhythm pokriva ovu temu, a u njemu se pojavljuju Coxy, Seth Troxler, Luciano i mnogi drugi. Mentalno zdravlje je važno, a i ovo treba pogledati.

Next »
Loading...
Loading...