Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

AKG predstavlja 3 nova modela slušalica s kristalnim studio zvukom

Prilagodljiva zvučna izolacija, 33-satni vijek baterije i krajnja prenosivost

  • Mixmag Adria
  • 20 October 2018

Tvrtka za zvučnu tehnologiju, AKG, predstavila je novu liniju vrhunskih slušalica, koje obećavaju "balansirani i realni" doživljaj za sve audiofile i glazbene entuzijaste, gdje god se našli.

Optimizirane za savršeno balansiranje studijskog zvuka, N700NC, Y500 i Y100 modeli ispunjeni su tehnologijom koja donosi neusporedivu i personaliziranu zvučnu osviještenost za svakog korisnika. Ovo će pomoći slušateljima promatranje i najdubljih zamršenosti kod njihove omiljene glazbe, za vrijeme inspirativne kreativnosti, bilo kod kuće ili na putu.

Pogledaj novu liniju slušalica i u nastavku saznaj koje impresivne mogućnosti ti pruža svaki par ovih slušalica.

AKG N700NC: Slušalice sa zvučnom izolacijom uz prvoklasni studio zvuk

S pritiskom gumba, ove zvučno-izolacijski prilagodljive slušalice omogućuju korisnicima da prilagode i kontroliraju koliko vanjske buke žele propustiti - pružajući slušateljima mogućnost da pronađu svoj željeni balans između potpunog glazbenog uranjanja i svijesti o svijetu koji ih okružuje.

Slušalice su opremljene baterijom čiji je životni vijek u trajanju od dvadeset sati i s pobjedonosnom Grammy Award zvučnom tehnologijom koja kontrolira nepoželjne odjeke i rezultira kristalno čistim glasovnim pozivima (voice call).

Cijena: $394.95

Kupnja je dostupna ovdje.

AKG Y500: Bežične slušalice s baterijom u trajanju od 33 sata

AKG Y500 model je prekrasno konstruirani set bežičnih slušalica s multi-point povezivanjem - omogučujući korisnicima uparivanje dvaju istodobno povezanih uređaja putem Bluetootha. Slušalice se automatski postave na pauzirani mod kada se skinu sa ušiju te se automatski upale kada se ponovno stave. Tehnologija koja kontrolira okolnu buku ugrađena je u slušalice te omogućava korisnicima kontroliranje vanjskih zvukova s jednostavnim dodirom prsta.

Najimpresivnije svojstvo od svih je zapanjujuća izdržljivost baterije koja se procjenjuje na 33 sata i sposobnost brzog punjenja koje omogućuje korisnicima slušanje glazbe po cijele dane, bez propuštanja ijednog takta.

AKG Y500 dostupne su u crnoj, plavoj, zelenoj i rozoj boji.

Cijena: $149.95.

Kupnja je dostupna ovdje.

Y100: Svakodnevna prenosivost i stellar sound kvaliteta.

Za one koji preferiraju lakši i nešto više kompaktniji set bežičnih slušalica, AKG Y100 je izdržljivi set koji je unaprijeđen da prenosi svježi i čisti zvučni doživljaj - bez obzira na okolinu. Slično kao i Y500 model, Y100 također sadrži tehnologiju kontroliranja okolne buke i dolazi u crnoj, plavoj, zelenoj i rozoj boji.

Cijena: $99.95

Kupnja je dostupna ovjde

Load the next article
Loading...
Loading...