Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

April: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 2 May 2018

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

April broji gotovo rekordan broj regionalnih izdanja. Gotovo njih stotinu. Vidi se da je zima bila provedena u studiju. Pronašli smo hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova... Nakon što smo objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz aprila po našem izboru.

Poslušajte ih u nastavku.

10 Avoid

Avoid - Chapter EP (Taish)

Avoid dostavlja novi konceptualni EP nakon svojeg izdanja 'Sektor'. Došlo je vrijeme za 'Chapter', tzakođer u tri dijela. Radi se o tri različita stila techna. 'Chapter One' je repetitivan, mističan i melodičan, 'Chapter Two' je fokusiran na karnevalski ritam, a 'Chapter Three' je definitivno inspiriran Detroitom. Zanimljiv EP s kompletnom pričom. Obavezno poslušajte.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Rahmanee

Rahmanee - 'Get You' (Born On Road)

Nakon dužeg vremena, Rahmanee dostavlja novi EP, a čekanje se isplatilo jer EP sadrži čak četiri trake na koje se možete razbacivati satima.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

8 Space Motion

Brigado Crew, Crisstiano, Space Motion - Voznja

'Voznja' je nova stvar s Persian EP-a koju potpisuje ovaj trojac među kojima je i Space Motion, DJ i producent koji je u regiji poznat po tome što njegovu glazbu redovito pušta sam Solomun. 'Voznja' je melodična progressive traka koja će vas odvesti na pravo putovanje.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

7 Vanyano

Departure - Jetlag (Vanyano Remix (One Of A Kind)

Nakon što smo njegov prošlogodišnji album smjestili u top 5 regionalnih albuma, Vanyano se pojavljuje s novim remiksom za regionalnu One Of A Kind etiketu. Vanyano ostaje u svoje prepoznatljivom progressive zvuku, i kao obično, ne razočarava.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Stanny Abram

Stanny Abram - 'Stop' (BLKSL LTD)

Jedan od najdugovječnijih i producenata i DJ-eva iz Slovenije, Stanny Abram, dostavlja svoje novo izdanje za BLKSL LTD, novu ali prilično uspješnu pod etiketu Blacksoul Musica koja bilježi brojna izdanja regionalnih umjetnika. 'Stop' i 'My Home' su u tjednu izlaska osvojili Traxsource chartove a zašto je tomu tako, poslušajte u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

5 Andrea Ljekaj

Chui feat. Josipa Lisac - 'Tebi Putujem' (Andrea Ljekaj Remix) (Dancing Bear)

Za hvaljeni singl s Josipom Lisac 'Tebi putujem' Chuievci predstavljaju odličan, upravo završen remix koji potpisuje perspektivni DJ i producent Andrea Ljekaj.

O ideji i realizaciji ovog remiksa par riječi je rekao sam Andrea: „Raditi na remixu pjesme 'Tebi Putujem' za mene je bilo jedno izazovno putovanje puno zadovoljstva, a ujedno i jedan od dražih projekata protekle godine. Počašćen sam time što sam osoba koju je bend odabrao za suradnju i što sam mogao raditi s vokalom Josipe Lisac. Još jedna draga suradnja s Chuievcima.“

Remix možete kupiti ovdje, a poslušati ga možete u nastavku.

4 Siniša Tamamović

Siniša Tamamovic - Humans (Night Light Records)

Kad pričamo o regionalnim techno zvijezdama, na pamet vam mora pasti ime Siniša Tamamović. 'Humans' EP, koji smo premijerno predstavili se sastoji od tri vrhunske groovy techno trake, koje morate poslušati ako volite kvalitetni techno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Mike Vale

Piem, Mike Vale - Givin' EP (Armada Subjekt)

Slovenski house i tech house majstor Mike Vale se udružio s cijenjenim Piemom na ovom zaista fantastičnom EP-u na kojem definitivno dominira naslovna traka 'Givin''. Nedavno je Mike podijelio video na kojem vrti 'Givin'', na kojoj se vidi brojna publika koja i više nego odobrava ovu traku. Zasluženo treće mjesto.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 Mark Funk, Danny Cruz

Mark Funk, Danny Cruz - 'Superlovin' (Cruise Music)

Još jedna traka koja najavljuje tople dane i ples na suncu dolazi od poznatog house i jacking house producentskog dvojca Cruise Musica, Mark Funka i Danny Cruza. Divota. Stvar je u ovom trenutnu na prvom mjestu sveukupnog Traxsource charta što već možemo smatrati ozbiljnim uspjehom i ljetnim hitom koji će se svirati diljem svijeta.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

1 Ilija Rudman

Ilija Rudman - Paradigma (Imogen Recordings)

Izašao je i dugoočekivani album Ilije Rudmana čije smo premijerno predstavljanje odradili putem streama uz pomoć ekipe iz Education TV-a i PDV shopa u Zagrebu.

Njegov novi album izašao je za Imogen Recordings koji vode Ilija Rudman i Antonio Zuza, a radi se o albumu za kojeg je Ilija rekao da mu nije toliko bitna prodaja niti chart pozicije već da slušatelj uništi korice omota od pretjeranog slušanja.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje, a u nastavku možete poslušati skraćenu verziju albuma kao teaser koji će vas sigurno zainteresirati da nabavite svoj primjerak.

Load the next article...
Loading...
Loading...