Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

April: Nova regionalna izdanja #3

Siniša Tamamović, Makito, Tome R, lelú, Tebra, PEZNT, Forniva, Jelly For The Babies...

  • Mixmag Adria
  • 30 April 2018

Alen Milivojević & Drzneday

Zakari & Blange - Broken Sidechain (Alen Milivojević & Drzneday Remix)

Nakon super uspješnog remiksa koji je došao na sam vrh beatportovog hard techno charta, poznati techno dvojac dostavlja novu bombu od remixa.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Adoo

Alen Sforzina & Adoo - Ghost In My Machine (Decoded Records)

Adoo se udružio s Alen Sforzinom kako bi dostavio 'Ghost In My Machine', groovy techno traku za svaki plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Aney F.

Richard Cleber - 'Ultrasaw Rate' (Aney F Remix) (Household Digital)

Aney F. izdaje novi remiks u svojem minimal / deep tech stilu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje

AudioStorm

AudioStorm - Fathers Tears (Stripped Digital)

AudioStormov novi EP s tri trake svojevrsni je nastavak njegovog prijašnjeg izdanja za ovu etiketu, 'Taoist Way' / 'Church Resolution', a radi se o kombinaciji melodic house & techna, deep housea i dodira progressivea.

Traku 'Father's Tears' koju smo i premijerno predstavili, kategoriziramo kao deep house traku koju prate pozadinske melodije te ugodan i postojan deep house groove.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Bilboni

Charles D feat. John Soul - Deepen The Noise (Bilboni Remix) (Bonzai Progressive)

Bilboni, slovenski glazbenik pravog imena Goran Biblija, vraća se na Bonzai Progressive s novim dubljim tech house remiksom trake 'Deepen The Noise'.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Blaukoma

IMF10 Part 1 (IMF)
Blaukoma - 'Iris Pattern'

Blaukoma se po prvi put nalazi na našoj listi regionalnih izdanja, a radi se o producentu koji je nekad bio član Locomatice. nakon godina priznatih izdanja nekih od najvažnijih imena sa scene poput Ben Simsa, Luke Slatera, Ben Klocka, Laurent Garniera, Adam Beyera i drugih te godina konstantnog razvoja, njegov novi projekt kreće na novi, svježi put.

Njegova nova traka 'iris Pattern' pronašla se je na novoj kompilaciji IMF etikete.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Bohemian

Bohemian & Typecell - 'Obsessions' (Subplate Recordings)

Moćno, mračno, slomljeno. To su tri riječi koje po nama najbolje opisuju ovu novu traku Bohemiana. Ako ste ljubitelj d'n'ba, bacite uho i najbolje plesne pokrete na ovo.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Circle Of Life

Lily Pita - 'Irma' (Circle Of Life Remix) (Lauter Unfung)

Circle Of Life remiksira traku 'Irma' koja u originalnoj verziji zbog svoje acid linije neodoljivo podsjeća na Hardfloor remix pjesme 'Yeke Yeke' koju svi jako dobro poznajemo. Njegov remix ipak je fokusiran na druge dijelove iz originala i tako Circle Of Life daje svoj potpis traci.

Cijelo izdanje s tri trake možete poslušati i kupiti ovdje.

D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - Synthetic (Hi Tek Records)

D.R.N.D.Y zatvara april s jednim EP-em pomalo drugačijeg zvuka nego što smo od njega navikli. I prije smo ga slušali u tech house izdanju s trakom 'Soulmates' ali ovao techno izdanje, iako nepobitno techno zvuka, zvuči kao da vuče ideje i začine iz tech house zvuka.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Eduy

Eduy - Time EP (Different Sound)

Eduy se vraća na Different Sound s novim EP-em naziva 'Time'. Zapravo se radi o originalnoj traci i remiksevima koje potpisuju Lunatique Sublime i Kleber.

'Time'je cool i smirena repetitivna techno traka koja podsjeća na neke stare dane.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Forniva, Alex Nemec

Forniva - Andalusia (Lowbit)

Dvije trake, jedna suradnja. Za traku 'Andalusia' pobrinuo se sam Forniva, a na traci 'Interference' se pridružio i Alex Nemec, s kojim je Forniva i otprije surađivao. Naslovna traka je duboka i melodična, što vrijedi i za 'Interference', osim što je potonja nešto dinamičnija i energičnija - za one koje ne vole preduboki progressve.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Hibrid

Hibrid - 'Zemlja Spava' (Podmornica)

Hibrid izdaje novi singl i prvo izdanje etikete Podmornica s Ajlom Ramić koju je upoznao u Mostaru gdje su odlučili napraviti pjesmu koja kombinira poeziju i elektroniku - radi se o pjesmi 'Zemlja Spava'. Ne očekujte plesnu glazbu, već pravu umjetnost.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Hiva

Hiva - Overlay (Blacksoul Music)

Hiva dostavlja dvije trake na novom izdanju za Blacksoul Music. House i jacking house ovdje su u simbiozi, a trake će napraviti odličan moving na flooru, ukoliko je ovakav tip housea vaše dancefloor oružje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Jelly For The Babies

Jelly For The Babies - Stay (One Of A Kind)

Jelly For The Babies, jedan od pokretača One Of A Kind upravo je izbavio novi singl koji smo premijerno predstavili. Uz Jellyjev original tu su i remiksevi koje potpisuju Chris Ojeda i Zusammenklang, a mi ćemo premijerno predstaviti originalnu verziju trake 'Stay'.

Jelly For The Babies nas vodi kroz polumračne teksture trake koja bi odgovarala kao izvrsna glazbena podloga nekog vizualnog umjetničkog dijela. Ovo je kao šetanje na mjesečini uz neko čarobno jezero.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Konstantinus

Konstantinus - Ani EP (Eichtal Recordings)

Konstantinus s dvije nove trake stiže na slovenski Eichtal Recordings. Prva traka, 'Ani Polls' kombinira techno s relativno "novoetiketiranim" žanrom melodic house & techno. Druga, 'Anita', prelazi na "stvar" s odličnim techno ritmom i grooveom.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

lelú

lelú - 1995 (Doxall)

lelú izbacuje svoj debitantski EP na novijoj etiketi iz Francuske, Doxall. Inspiriran 90-ima, kao i što samo ime EP-a kaže, Luka dostavlja dvije plesne, groovy i sampled house trake koje će vas sigurno dobro protresti na svakom kvalitetnom house flooru.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loshmi

Loshmi - 'Record This' (Krome Boulevard Music)

Loshmi kombinira house sa repom. To nije neka novost, čak postoji i žanr koji se zove hip house, ali Loshmi to radi sa stilom. Glazba je vrhunska i groovy, čak odskače od samog vokala, koji je mogao biti mrvicu bolji.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Mark Funk, Makito

Mark Funk, Makito - 'Don't Stop' (Guesthouse Music)

Njuške koje vode Cruise Music izbacuju novu traku za Guesthouse Music, respektabilnu etiketu iz SAD-a na kojoj su i prije izdavali. Kao što smo mogli i očekivati, traka 'Don't Stop' puna je funk zvukova i veselog groovea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mike Vale

Piem, Mike Vale - Givin' EP (Armada Subjekt)

Slovenski house i tech house majstor Mike Vale se udružio s cijenjenim Piemom na ovom zaista fantastičnom EP-u na kojem definitivno dominira naslovna traka 'Givin''.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

No Else

No Else - Finesse Peak EP (Witty Tunes)

U našim regionalnim izdanjima se po prvi puta pojavljuje No Else, producent iz Srbije koji, kako kaže, cijeni kvalitetu nasprem kvantitete. Njegova dosadašnja izdanja svirala su i podržala i neka veća imena poput Riva Starr, Ramon Tapia, Detlef, Stefano Noferini, Technasia, Mihalis Safras, i mnogih drugih, a njegov novi EP je upravo izašao za Witty Tunes.

Tri tech house trake na EP-u pobrinut će se da vaši plesni koraci budu na vrhuncu.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Okee

Reputation EP (Midnight Sun Recordings)
Okee - 'Clash With Reality'

Okee stiže na Midnight Sun Recordings s novom trakom 'Clash With Reality'. Mračni d'n'b koji najbolje odgovara u nekom zamračenom prostoru s moćnim razglasom!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Öleka

Öleka - Shifting (Variance)

Öleka dostavlja novi EP na Variance etiketi s četiri trake moćnog, prljavog, industrial techna koje morate poslušati ako volite nemilosrdnu elektroniku.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Peznt

Alexandros Djkevingr & Greg Ignatovich - Cano Kabak (PEZNT Remix) (Great Stuff Recordings)

Nakon uspješnog EP-a za Great Stuff, PEZNT se vraća na cijenjenu etiketu s novim remiksom. Nešto dublji, ali definitivno groovy remix prati afričke vokale zaraznim ritmom i dubokom bas linijom.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Shekimon

Franco Motta - 'Freak' (Shekimln Remix) (Samani)

Shekimon remiksira Franca Mottu koji izdaje minimal traku 'Freak'. Shekimon se drži istog zvuka, samo sa svojim potpisom.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Siniša Tamamović

Siniša Tamamovic - Humans (Night Light Records)

Kad pričamo o regionalnim techno zvijezdama, na pamet vam mora pasti ime Siniša Tamamović.

'Humans' EP, koji smo premijerno predstavili se sastoji od tri vrhunske groovy techno trake, koje morate poslušati ako volite kvalitetni techno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tebra

Tebra - 'Istok' (8CELL Studio)
Tebra - 'Dervish' (Free Download)

Tebra stiže s dvije deep etno / world trake - 'Istok' i 'Dervish'. 'Istok' je izašao na 8CELL Studio, dok 'Dervish možete besplatno preuzeti. Obje trake su pod utjecajem istočne glazbe, kao što vam traka 'Istok' i sama otkriva. Glazbena poslastica koja kombinira naizgled nespojivo.

'Istok' možete kupiti i poslušati ovdje, a 'Dervish' poslušajte u nastavku

Tome R

Tome R - Curiosity (Cyclic Records)

Tome R ima novo izdanje i može se pohvaliti što ga je remiksirao jedan od najpoznatijih rumunjskih producenata - Mihai Popoviciu. Radi se o minimal deep izdanju s dvije trake - 'Curiosity' i 'Event Horizon', od kojih se Mihai primio remiksiranja naslovne trake.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tonbe

Tonbe - Funky Circuit (Cherry Cola Records)

Tonbe dostavlja dvije trake na novom izdanju. Naslovna traka je funky bomba prepuna brasseva, organa i elektičnog piana u jednom veselom funky kasu, dok traka 'Everyday' melodijom "obrađuje" ni manje ni više Georgea Michaela i njegovu traku 'Fast Love'.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Vlada Asanin

Lexlay - 'Never Deser Me' (Vlada Asanin Remix)

Od kad pratimo izdanja Vlade Asanina, uvijek očekujemo nešto veliko, moćno, prepuno ritma i groovea i rijetko se razočaramo. Ovo je traka bogata ritmom koji dominira cijelim grooveom uz repetitivnu bas liniju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...