Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Ben Pearce nam je ispričao koliko je blizu odustajanja od karijere

Zbog borbe s depresijom, prošle je godine otkazao neke nastupe

  • Mixmag Adria
  • 2 February 2017

Prošle godine u ovo vrijeme, bio sam u lošem stanju. Bio sam prestravljen i osjećao sam se krivim što sam se tako osjećao, dok sam u tako privilegiranom položaju. Ovo je bio samo dodatak svemu što mi se već događalo u glavi. Pio sam svakog dana, vrlo često započinjući već ujutro. Nisam razumio što mi se događa: osjećao sam težinu na ramenima, oblak iznad glave bio je konstantan, zamućeni prozor kroz koji sam vidio čitav svijet kako ide naprijed bez mene.

Započeo sam se baviti DJ-ingom iz strasti i ljubavi prema glazbi. Ovo je nekako nestajalo kada bih krenuo nastupati svakog vikenda. Bio sam nervozan. Nikad prije nisam bio takav, no fizički sam se tresao, povraćao i često bih postao ekstremno emotivan, trenutak prije nego što sam se trebao popeti na stage.

Uspijevao sam to skrivati prilično dugo; nisam htio da itko misli da sam nezahvalan u onom što radim ili da ne uživam u tome. "Zašto se ne smiješ?", upitao me jedan clubber koji se očito zabavljao kao nikada u životu. Doista, zašto?!

Došao sam zbilja blizu toga da odustanem od svog života. Ovo je možda bio ključni trenutak za mene - da učinim nekoliko koraka unatrag i zaustavim se. Trebala mi je profesionalna pomoć. Odluka da uzmem pauzu od nastupa stigla je nekoliko mjeseci kasnije. Osjećao sam da trebam pauzu kako bih se resetirao. Istovremeno, proživio sam i dosta osobnog nemira: neiznenađujuće, crni pas grize puno dijelova života i može vas natjerati i da gurnete ljude od sebe. Povukao sam se u sebe, nisam želio nikakav društveni kontakt. Znao sam da ću biti teret i to mi je bilo odbojno.

Next Page »
Loading...
Loading...