Search Menu
Home Latest News Menu
Moda

Buzz Crew dolazi u Split kako bi obilježili urbanu 'streetstyle' jesen

Mall Of Split, 3. studenog

  • Mixmag Adria
  • 25 October 2016

Ne tako davno, upoznali ste Buzz Crew , osebujnu skupinu mladih, urbanih kreativaca kojima je grad svakodnevna inspiracija, a tenisice neizostavni dio njihove svakodnevice u urbanoj džungli. Nakon što ih je Buzz Sneaker Station okupio u Zagrebu, sada zajedno, 3. studenog, kreću u misiju kako bi Splitu ponudili event prepun odlične glazbe, plesa i grafita, što će biti začinjeno i revijom modnih sneaker kombinacija.

Svi splitski ljubitelji sneaker kulture, urbanog lifestylea i mode sa svjetskih ulica tako će 3. studenog upoznati Buzz Crew na eventu koji će se održati u Mall of Split centru.

Buzz Sneaker Station donio je urbani lifestyle na splitske ulice, a njihov Buzz Crew svojim osebujnim stilom donosi trendove iz svijeta tenisica. Oni su mladi, zabavni, njima su poslovi koje rade ujedno i hobiji, a jedna im je stvar zajednička – svi obožavaju tenisice.

U četvrtak, 3. studenog, od 18 do 20 h Buzz trgovinu u Splitu posjetit će članovi Buzz Crewa - mlada dizajnerica Tara, neizostavni dio CFSN crewa DJ phillipe, street artist Boris Bare i break dance plesač don Kiki.

Tara će sve posjetitelje zabaviti svojom modnom revijom u kojoj će predstaviti top kreacije iz Buzz Sneaker Stationa, a Bare će sve okupljene oduševiti svojim grafitom koji će crtati ispred sneakerstationa.

Svojim ludim plesnim pokretima don Kiki će rasplesati sve okupljene, a za glazbu ne brinite – dj phillipe vrlo dobro zna kako zagrijati atmosferu.

Red plesa, red glazbe, red mode, red street arta, no ono najvažnije – odlična sneaker ponuda top brandova kao što su Nike, adidas, New Balance, Asics i Converse čeka na vas u Buzz Sneaker Stationu u Mall of Split, 3. studenog od 18 do 20 h.

Vidimo se!

Ako ste kojim slučajem propustili pobliže upoznati Buzz Crew, to možete učiniti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...