Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Carl Cox: okrunjeni kralj dance glazbe 2016.

Neosporan šampion koji je imao masivnu godinu

  • Mixmag Adria
  • 6 December 2016

Osvrnuli smo se na trendove koji su definirali dance glazbu u 2016. Prvi je nezaustavljivi Carl Cox...

"Što spremaš", pitali smo Coxa u velikom intervjuu za studeni. "Samo odmaram, što je praktički ništa.", rekao je prasnuvši u smijeh karakterističan za jednog od najvećih likova dance glazbe. Trenutno je u Melbourneu u Australiji, njegovoj rezidenciji od listopada do ožujka koja posljednjih 11 godina uključuje "zezanje s automobilima, motorima i roštiljima." Zvuči poput aktivnosti koje pristaju čovjeku u mirovini, no Coxy je daleko od toga. Ovo je samo način ikone Ibize da malo zakoči i odmori nakon turbulentne godine. Njegove godine.

2016. je osuđena na to da bude njegova od trenutka kada je otkrio kako Space, njegov dom na Ibizi posljednjih 15 godina, odlazi u ruke vlasnika Ushuaie na kraju sezone. "Jednom kada se to dogodi, sve će se promijeniti. Tako da nemam želje ostati u tom klubu.", rekao je 2015. Klub je to koji je morao promijeniti mjesto DJ pulta, popraviti toalete i instalirati novi soundsystem. kako bi se Coxova rezidencija Music Is Revolution mogla nastaviti. Carl Cox jest Space. To je mjesto na kojem je postao Kralj Ibize. Sve oči bile su uprte u njega, dok je svirao svoju posljednju rezidenciju u Playa d'en Bossa palači.

Carl je svirao 10 sati na Music Is Revolution partyju zatvaranja 20. rujna, koji je preimenovan u The Final Chapter ove godine. Prvi put je u posljednjih 10 godina uzeo vinil u ruke za ovu posebnu priliku te puštao trake poput 'The Bells' od Jeff Millsa i demonskog klasika Joeya Beltrama, 'Energy Flash'. Nikad nije glazbi pristupao samo s pola srca. Ako je Kim Kardashian razbila internet svojom stražnjicom i bocom šampanjca, onda je Carl Cox razbio internet dance glazbe, budući je njegov set streaman diljem svijeta. "Legendarno", bio je jedan od komentara, "Apsolutno nevjerojatno", pisalo je na drugom. Konačno, nešto je pozitivno bilo čitano.

Next Page »
Loading...
Loading...