Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Coachella kao modna inspiracija

Zovu je Olimpijadom za influensere, a ovaj nedavno završeni glazbeni festival i ove je godine nametnuo nove modne trendove

  • Roberta Novosel
  • 1 May 2019

Coachella, osim što je jedan od najpopularnijih glazbenih festivala, definitivno je i festival koji prati ali i postavlja modne trendove. Posjetitelji troše tisuće dolara na stiliste koji im pronalaze prikladan festivalski outfit a većina njih festival koristi kako bi se prikazali u najboljem modnom izdanju pa nije ni čudo da internetom kruže komentari kako je Coachella Olimpijada za influensere. S obzirom da se bliži festivalska sezona, donosimo pregled modnih izdanja nedavno završene Coachelle pa možda dobijete ideje i za svoje ovogodišnje festivalske modne kombinacije.

Kimono

Šareni kimono definitivno je komad koji će upotpuniti svaku modnu kombinaciju. Možete ga iskombinirati na različite načine, bilo da obučete haljinu ili kratke hlače u kombinaciji sa crop topom. Čak i najobičniju kombinaciju podignuti će svojim šarenilom.

Biciklističke tajice

Da je Kylie Jenner napravila pravi modni trend nakon što je prošle godine počela nositi biciklističke tajice, svjedoči i ovogodišnje izdanje Coachelle na kojemu je ovaj komad odjeće bio jedan od najpopularnijih. Prošle godine najčešće smo ih viđali u crnoj boji, no ove godine više prevladavaju u neonskim bojama, osobito zelenoj.

Leptirići

Početak Coachelle najavio je i početak proljeća pa su se tako često mogli primijetiti leptirići na posjetiteljima. Neki su ih nosili kao krune na glavi, neki na majici, a čak ni muški dio populacije nije zaobišao ovaj trend pa su ih tako ubacili na svoje - brade.

Hologram

Svemirske modne kombinacije ne mogu proći nezapažene pa smo upečatljivi sjaj holograma mogli vidjeti na raznim suknjama, crop-topovima, ali i na donjem rublju.

Neobične sunčane naočale

Ako niste ljubitelji ekstremnih modnih kombinacija, pravi odabir za vas upravo su sunčane naočale. Odabir modela naočala doista je velik pa se tako možete odlučiti za sunčane naočale neobičnih oblika, one sa LED svjetlima ili u nekim ludim bojama.

Boho

Boho chic look nije zaobišao ni ovu festivalsku sezonu. Bilo da se odlučite za pleteni top, šešir ili pak neku kombinaciju sa resicama, nećete pogriješiti.

Load the next article
Loading...
Loading...