Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Cover mix: Peggy Gou

Ekskurzija kroz house, techno i još dalje

  • Mixmag Adria
  • 3 March 2018

Ona je korejska DJ-ica i producentica koja se suočila sa svojom tradicionalnom obitelji i postala jedna od omiljenih novih zvijezda plesne glazbe. Dobrodošli u doba Gou-manije.

Peggy Gou je trenutno svugdje. Ona je selektorica koja nastupa u svakom kutku svijeta, a nedavno je izdala novi EP preko Ninja Tune, a njezin Instagram pokazuje kako ima oko za stil i modu.

Za nekog tko se probijao posljednje dvije, tri godine, Peggy se čini kako je u igri puno dulje. Naš Mixmag Live party s Peggy će se održati u Village Undergoundu u Londonu, 6. travnja/aprila, no prije nego nas preuzme uzbuđenje oko toga, vrijeme je za njezin vrući Cover Mix.

Svatko tko je vidio Peggy u akciji, zna da ona nije DJ vezan za žanr, stil ili tempo. Njezini setovi uvijek uključuju eklektičnu mješavinu house, techno, disco i acid glazbe, a njezin mix za nas nije iznimka.

Trake od Dorisburg, Magic Mountain High i Deniro prijete, usmjeravaju i gaze jednakom mjerom, a tu je i još uvijek neizdani materijal od same Gou, što sve zajedno čini ovaj miks jednim od najdražih ove godine.

Poslušajte mix Peggy Gou ispod i provjerite njezine opise traka koje se nalaze u mixu.

Cijeli članak s naslovnice pročitajte ovdje.

1. Henrik Bergqvist & Abdulla Rashim ‘Tales Of Ordinary Madness’ (Trouble In Paradise)

“Henrik je bio jedan od prvih DJ-eva koje sam bukirala da nastupaju sa mnom u Seulu, nakon što sam poslušala njegovo izdanje preko Aniara Recordings. Poslao mi je taj EP prošle godine.

2. Dorisburg ‘Venom’ (Mountain Explosion Device)

“Ako ste primijetili, mnogi moji miksevi sadrže trake Dorisburga. Veliki sam fan ovog lika i njegovih live setova. Volim mračan synth na ovoj."

3. Pola ‘Hopes For Jokes’ (Arkajo remix) (Nilla)

“Ovo još nije izašlo, ali mi Arkajo uvijek pošalje svoje nove produkcije, a za ovaj remiks mislim da je super. Različit je od njegovih ostalih stvari.

4. Peggy Gou ‘Shero’ (Unreleased)

"Dobila sam ponudu da budem dio UN-ove #heforshe kampanje i radim humanitarni gig s Jackmasterom uskoro. Oni će izdati ekskluzivnu ploču za event s ovom trakom s jedne strane i Juju & Jordash s druge strane"

5. Suzanne Kraft ‘Moving’ (Dekmantel)

“Kako je ovaj lik odličan producent. Poslušala sam ovo prije nekoliko mjeseci na Dekmantel kompilaciji i pomislila kako će pružiti malo drugačiju atmosferu mom miksu."

6. Magic Mountain High ‘Untitled B2’ (Workshop)

“Odličan projekt od Juju & Jordash i Move D. Koji tim. Sedam minuta magije."

7. Matrixxman ‘Sexual Frustration’ (Dekmantel)

“Ova traka je također s jedne od Dekmantel kompilacija. Volim taj snažan kick. Zasigurno fantastična traka za plesni podij."

8. Jasper Wolff ‘Stella Cult’ (DVS1 remix) (Indigo Aera)

“Veliki sam fan DVS1 i vjerojatno imam sve njegove trake. Na Lovefestu u Srbiji sam puštala prije njega i iskreno, bila sam nervozna. Ima nešto u njegovoj produkciji što vas tjera da zatvorite oči i samo plešete. Trippy."

9. Pépe ‘Harajuku’ (Deep Sea Frequency)

“Or:la mi je poslala razne trake s njezinog Deep Sea Frequency labela i ovo mi je odmah zapelo za uho. Volim electro beat i odličnu bas liniju. Zanimaju me i druge njegove stvari."

10. Deniro ‘G’ (Trip)

“Još jedan odličan producent na odličnom labelu. Snažan acid i zvukovi bas linije. Većina njegovih traka mi se sviđa."

11. Aubrey ‘Aqua Warrior’ (Out-Er)

“Ne sjećam se kako je ova traka završila u mom laptopu, no puštala sam glazbu na random i ovo čula."

12. JRMS5 ‘Untitled’ (Unreleased)

“Neizdani tajni projekt o kojem ne mogu puno reći, ali je odlična traka."

13. Hiver ‘One More Snooze’ (Curle)

“Odličan talijanski duo! Upoznala sam jednog od njih, Giuseppea, u Milanu kad sam tamo nastupala po prvi put. Čim mi je poslao glazbu, svidjela mi se i od tada ih podržavam."

14. Peggy Gou ‘Han Jan’ (Ninja Tune)

“‘Han jan’ znači na korejskom 'jedan shot', misleći na piće - no meni znači još nešto, jer je jednom od mojih najboljih prijatelja ime Jan. Na ovoj traci ima dosta utjecaja DMX Krewa. Riječi sam napisala na korejskom, no samo su o piću."

Next »
Loading...
Loading...