Search Menu
Home Latest News Menu
Cover Face

Cover Star Selects: Claude VonStroke

Naša novembarska cover zvijezda vodi nas kroz svoje trenutno aktualne top trake

  • Mixmag Adria
  • 17 November 2018

Cover Star Selekcija je mjesečna playlista gdje zatražimo naše zvijezde s naslovnice da sastave playlistu s njihovim omiljenim trakama. Bilo da su to novi hitovi ili voljeni klasici, novi selektor preuzima vladavinu početkom mjeseca. Ovog mjeseca to je Claude VonStroke.

Vlasnik Dirtybirda pažljivo je kurirao neke od najboljih traka iz njegove kolekcije, uključujući klasike od Carla Craiga i Isoleea pored vrućih traka s njegovog labela kao i labelovih najvećih zvijezda.

Provjeri ispod i vidi što je čovjek imao za reći o trakama koje je izabrao.

'The Choice' (Ms. Bunty Vocal) Catz n Dogz "Još jedno solidno izdanje od naših dragih prijatelja, Catz n Dogz. Volim drum kitove koji su korišteni ovdje i jackin' vibre koje usitinu pokreću podij. Zvuči kao klasik."

Holt 88' Shack Bass "Ovo je najgracioznija i najgroovy traka godine. Uveli smo mnogo traka iz Brazila u posljednje vrijeme na DIRTYBIRDU i ovo se trenutno nalazi na samom vrhu gomile."

Say Something' (Paul Woolford Remix) Nasser Baker "Svakih par godina Paul Woolford rasturi sve sa posebnim originalom ili remiksom. Zadržite fokus na ovoj koja je njegova najuzbudljivija traka u 2018. Respekt! Volim retro vibre."

Capricorn' (Claude VonStroke Remix) Elderbrook "Potpuno novi remix od mene koji funkcionira i preko oceana i također na lokalnom području ovdje u SAD-u."

Evenue' Chambray "Nije novija stvar od Chambraya, ali ukoliko želite čuti cool izdanje koje ima svoj vlastiti karakteristični potpis umjetnikove vibracije i nevjerojatne promjene tokom progresa - ova je pravi izbor."

Beau Mot Plague' Isolee "Imam ovu na svom popisu kao jednu od najutjecajnijih traka u svojoj karijeri. Bio je to veliki underground hit u prijašnje doba i još uvijek je odlična."

Dopamin' Robag Whrume "Još jedan klasik koji pomaže definirati ono što je Dirtybird namjeravao postati u ranim 2000-ima. Robag ovdje ima najbolji mix svijetla i tame - kombinacija relaksirajućih eteričnih melodija pomiješanih s tvrđim zvukovima"

Crushing Down' Fabricio Pecanha, Prolla "Jedna od uistinu istaknutih traka iz moje Live in Detroit Mix kompilacije koju sam izdao ranije ove godine. Uvijek je odlično vratiti se doma i nastupati na Movement festivalu!"

Blip Bloop' Lenny Kiser "Pravi hit za rave. Ovdje sve funkcionira, zvuči kao klasična Dirtybird traka."

It's Okay' Eskuche "Ovo producentsko ime počelo se pojavljivati na PUNO novih traka. Glave se okreću. Jedna od onih koje bi trebalo primjetiti? Jako zabavna i funky stvar."

Despeirta' (Harry Romero Remix) Frank Nitty ft Melody "Osjećam kao da se Harry Romero zapalio u kategoriji remikseva u ovom trenutku, osobito zato što su sve njegove stvari toliko funky. Sviđa mi se ovo čak i s vokalom. Tu je i dub također dostupan."

'Falling Up' (Carl Craig 2013 Remaster) Theo Parish & Carl Craig "Još jedan nepotrebni podsjetnik da su Carl Craig i Theo Parish nevjerojatno opaki producenti. Koliko ja znam ovo im je jedina suradnja."

Thumbs' Steve Darko "Svi sviraju A-stranu zvanu 'Switch it up' (uključujući mene, volim to), ali na duže staze ovo će biti jedna koja je će se i dalje vrtiti sljedećih pet godina. Toliko funky."

'In The Beginning' (There Was Jack) (Illyus & Barrientos Remix) Chuck Roberts & Monique Bingham "Klasični refix na JAKO stari house vokal koji se nastavlja održavati na površini, već 30 godina. I bez obzira na to, ovo je učinjeno izuzetno dobro i nitko ne može poreći da je zabavno i da djeluje!!"

Waremouse' Ft River Magik Wyatt Marshall & Fritz Carlton "Vrlo moćna traka od mojeg radijskog producenta i čovjeka iz studija - Wyatt Marshalla!! I naravno i Fritza također volimo. Garantirani pokretač partija. Odličan vokal."

Pirate Jack' Hatiras "Izvlačenjem nekih poznatih funk tema, ova traka za mene ima sve. S novog Haters albuma."

Next Page
Loading...
Loading...