Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Decembar: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 31 December 2017

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe kao i uvijek ima zaista puno, a kraj godine i praznici nisu zaustavili našu regiju u radu. Pronašli smo hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova... Nakon što smo objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz decembra po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita od brojnih izdanja.

Poslušajte ih ispod.

10 Alex Ranerro

Madtech Winter 2017 (MadTech Records)
Alex Ranerro - 'Tool'

Nije mala stvar potpisati za etiketu Kerri Chandlera, a Alex Ranerro je to upravo napravio drugi put. Ove godine je Alex majstorski oblikovao svoj deep house zvuk koji je zamijenio donedavnim tech house izdanjima. Traka 'Tool' koketira između housea i deep housea, kombinirajući plesnu energiju i melodičnu dubinu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 PEZNT

PEZNT - Chooftee EP (Great Stuff Recordings)

Na listu etiketa za koje su izdali, PEZNT dodaje i Great Stuff Recordings za koje su izdali odličan 'Chooftee' EP, na kojem se definitivno ističe naslovna traka koja se od dana izlaska uspješno penje po Traxsource chartu. Sirovi, organski tech.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

8 Tom Bug

Tom Bug - 'Beg' (All About House)

Novu traku Tom Buga najlakše možemo opisati kao funky house, ali ovo je miks soula 60-ih i disca 70-ih uz funky bas liniju. Ova trostruka kombinacija osigurala mu je i trenutno sedmo mjesto na Traxsource house chartu.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

7 Branko Stojanov

Branko Stojanov - Kao Staklo (Uncage)

Na Branka Stojanova naletjeli smo surfajući Facebookom zahvaljujući jednom postu s ovim izdanjem. Na internetu nismo našli previše informacija o njemu, osim da živi u Švedskoj. Čini se kako će glazba reći svoj u ovom slučaju. Na izdanju se nalaze dvije dublje i melodičnije techno trake - 'Oprosti' i 'Kao Staklo', a obje su dobile i remiks tretmane Deepbassa i Skudgea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 DJ Jock

DJ Jock - The Restless Void (Pornographic Recordings)

Napokon je izašla traka koju smo premijerno predstavili - 'Greenfields'. Osim spomenute trake, na ovo izdanju nalazi se i 'The Restless Void' kao i remiksevi obje traka koje potpisuju značajna imena The Advent & Industrialyzer te sam šef etikete, Cristian Varela. Uz to, ovdje možete zgrabiti još jedan free download od Jocka.

'The Restless Void' možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Circle Of Life

Works 2017 (Moonboutique)
Circle Of Life - 'Aquarius'

Circle Of Life izbacuje zanimljivu traku 'Aquarius' na kompilaciji 'Works 2017' Moonboutique etikete. Lagana atmosferična i duboka, ova traka je zaista posebna.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Bonaca

George Absent - 'Who U R' (Bonaca Remix) (Street King)

Duboko i progresivno djelo stiže od Bonace. Petar je uzeo postojeće elemente iz originala i dao im je svoj zvuk, još dublje, još misterioznije. Ova traka je završila i u našoj listi najboljih regionalnih remikseva.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Chrono

Ri Za - Iondine (Chrono & Veliko Remix) (The Purr)

Chrono je ovaj remiks pojačao vokalistom Veliko te dostaviio dubok i melodičan remiks trake 'Iodine' koji će vas odvesti na ugodno glazbeno putovanje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 System Divine

System Divine - Thelma & Louise (Axon)

Novo izdanje System Divinea već je zapelo za oko samom Carl Coxu koji je njegovu traku 'Louise' pustio na Tomorrowlandu. Radi se o techno izdanju s dvije trake specifičnog zvuka koji koketira s progressive houseom.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Mladen Tomić

Mladen Tomić - Talk To Me EP (Night Light Records)

Nedavno smo vam premijerno predstavili Mladenovu novu traku 'Talk To Me', a danas mu je izašao istoimeni EP koji uz spomenutu traku sadrži i 'Bring The Light'. Izdanje je izašlo za njegovu vlastitu etiketu Night Light Records koju vodi zajedno sa Sinišom Tamamovićem. 'Bring The Light' je groovy techno traka za ranije sate, a 'Talk To Me' je repetitivna tech house bomba koja se neprestano gradi.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...