Search Menu
Home Novosti Menu
Recenzije

Decembar: Nova regionalna izdanja #2

Alex Ranerro, Petar Dundov, Ilija Djoković, PEZNT, Pacco & Rudy B...

  • Mixmag Adria
  • 20 December 2017

Winter Madness

Winter Madness - AMH Annual Winter Compilation (A Must Have)

Jedna od top 10 regionalnih etiketa završava godinu sa svojom godišnjom zimskom kompilacijom. Kompilacija nas je oduševila kvalitetom i izborom progressive traka među kojima se nalaze regionalni producenti poput Public Usersa, Bube, Popi Divinea i samog vlasnika, Jakše Pavičevića koji je cijelu kompilaciju izmiksao. Ako tražite duboko i melodično putovanje, ne morate više tražiti.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Dalekovod V6

Dalekovod V6 - Crobots VS Cancer (Crobot Muzik)

Dalekovd je serijal kompilacija elektroničke glazbe izdane za Crobot Muzik etiketu, koja je ujedno i prva hrvatska etiketa ovog žanra, a osnovali su je Dj Xed i N-Ter. Cilj kompilacija im je bio spojiti umjetnike širom svijeta koji dijele istu strast prema electro glazbi. Od 2007. kada je izdan Dalekovod V1, izašlo je pet kompilacija, a zadnja, Dalekovod V6 stigla je 4. decembra na Bandcamp. 70 + electro umjetnika nalazi se na ovoj kompilaciji uključujući domaće momke Xeda, Zagrebacki Elektricni, Alavux, N-Ter i druge.

Izdanje ima i humanitarnu svrhu skupljanja sredstava za Greystatesa koji je ove godine obolio od raka.

Kompilaciju možete kupiti i poslušati ovdje.

Alex Ranerro

Madtech Winter 2017 (MadTech Records)
Alex Ranerro - 'Tool'

Nije mala stvar potpisati za etiketu Kerri Chandlera, a Alex Ranerro je to upravo napravio drugi put. Ove godine je Alex majstorski oblikovao svoj deep house zvuk koji je zamijenio donedavnim tech house izdanjima. Traka 'Tool' koketira između housea i deep housea, kombinirajući plesnu energiju i melodičnu dubinu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Alexander de Funk & Royal Wolf

Alexander de Funk & Royal Wolf - Bullet EP (Usuhaia Music)

Energičan spoj dolazi od Alexander de Funka & Royal Wolfa. Radi se o EP s četiri trake od kojih je Alexander dvije napravio samostalno, a dvije s kolegom Royal Wolfom. Na ovom izdanju definitivno se osjeti utjecaj više stilova, s trakom 'Bullet' koja se najviše ističe.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Branko Stojanov

Branko Stojanov - Kao Staklo (Uncage)

Na Branka Stojanova naletjeli smo surfajući Facebookom zahvaljujući jednom postu s ovim izdanjem. Na internetu nismo našli previše informacija o njemu, osim da živi u Švedskoj. Čini se kako će glazba reći svoj u ovom slučaju. Na izdanju se nalaze dvije dublje i melodičnije techno trake - 'Oprosti' i 'Kao Staklo', a obje su dobile i remiks tretmane Deepbassa i Skudgea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Chrono

Ri Za - Iondine (Chrono & Veliko Remix) (The Purr)

Chrono & Velika su dostavili dubok i melodičan remiks trake 'Iodine' koji će vas odvesti na ugodno glazbeno putovanje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Deep Criminal

Deep Criminal - 'Can You See' (Vamos Music)

Evo još jedan new entry u našim regionalnim izdanjima. Deep Criminalov zvuk bazira se na tech houseu i UK garageu, a živi u Beču. Izdavao je za etikete poput ZULU, Pasha, Tiger Rec., Hed Kandi, Area94, a nedavno mu je izašla i traka 'Kick Off' na Best Off kompilaciji etikete Zero. 'Can You See' najnovije mu je izdanje za Vamos etiketu, a radi se o energičnom tech houseu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Derek West

Derek West - 'Antraxia' (Free Download)

Derek West, pravog imena Marko Milojković, 25-godišnji je tech house DJ i producent iz Srbije, a izdavao je za 405 Recordings, TeddyBear Records, te Jango Music. Derek je svoju najnoviju traku 'Antarxia' odlučio sa svima podijeliti besplatno putem našeg SoundCloud profila.Radi se o energičnoj, melodičnoj tech house traci stvorenoj za velike prostore.

Poslušajte i besplatno ju skinite sa SoundClouda.


Ilija Djoković

Ilija Djokovic - 'Enigma' (Filth on Acid)

Tri originalne trake i jedan remiks. Sasvim dovoljno za jedno snažno izdanje Ilije Djokovića. Dok se prve trake EP-a, 'Requiem' i 'Lucid Dreams' bave dubinama, mistikom i hipnotiziraju slušatelja, 'Enigma' je više orijetirana na sirovu snagu za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Last Of Me

Last Of Me - 'Mercury 80.1' (What Happens)

Novi singl Last Of Mea stiže na What Happens s dva remiksa, Jelly For The Babies i Dubgrade. Original je deep house s progressive elemetima, a remiksevi su izgrađeni na postavljenim temeljima originala.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Pacco & Rudy B

MI'Chelle Renee - 'Lonely Star' (Pacco & Rudy B Remix) (A.Muse Audio)

Majstori progressive house remikseva, Pacco & Rudy B dostavili su još jedan melodičan i groovy remix koji je originalnu soulful traku odveo na novi put.

Remix možete kupiti ovdje.

Petar Dundov

Mononold - 'Silent Truth' (Petar Dundov Remix) (Ritter Butzke Studio)

Petar Dundov remiksira talentirani nizozemski duo. Njihovu deep house traku transformira u progressivno putovanje koje morate poslušati.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

PEZNT

PEZNT - 'Material Honeys' (Glasgow Underground)

PEZNT su imali sjajnu godinu koju privode kraju i ovom odličnom house trakom za Glasgow Underground - 'Material Honeys' koju je već sad Beatport znatno podržao, kao i Traxsource, pa uskoro očekujemo i neku top 10 poziciju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Tim Jackman

Mattia Palazzi - 'Fuson' (Tim Jackman Remix) (Happy Days Records)

Tim Jackman je producent iz Beograda s vječnom težnjom k inovaciji zvuka. Njegov stil je uglavnom fokusiran na melodični, modularni techno i ambijentalne zvukove. Točno tako zvuči i ovaj njegov novi remix za Mattiu Palazza.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Veztax

Ceren Tekno - 'Mad' (Veztax Remix) (Filth Infatuated Digital)

Veztax je producent koji za sebe kaže da diktira vlastiti trend prije nego što prati tuđi. Jedan je od lidera slovenske techno scene, a poznat je po svojem energičnom zvuku. Njegov novi remiks dolazi na Filth Infatuated Digitalu, a radi se o energičnom, repetitivnom technu.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...