Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Februar: Nova regionalna izdanja #2

Vlada Asanin, Mike Vale, Tea Vučkovič, AudioStorm, Pion, D.R.N.D.Y...

  • Mixmag Adria
  • 20 February 2018

AudioStorm

AudioStorm - Analogue Agenda EP (Low Bit)

Nakon što smo vam premijerno predstavili naslovnu traku s novog izdanja crnogorskog producenta AudioStorma, 'Analogue Agenda', izdanje je svjetlo dana ugledalo 14. veljače/februara preko Lowbit Records etikete, druga traka 'Inner Eye', pojavila se kao prva traka u novom Transitions podcastu, Johna Digweeda.

Novo izdanje, 'Analogue Agenda' sastoji se od dvije trake, naslovne i 'Inner Eye', a radi se o dvije lagane i melodične, no snažne trake.

'Inner Eye' poslušajte ispod i kupite ovdje, a Transitions 703 podcast možete poslušati ovdje.

Avoid

Sammelwerk I (Konflikt)
Avoid - 'Script'

Nova traka Avoida pojavila se na upravo izdanoj kompilaciji 'Sammelwerk I' i to na vrhu kao prva traka. 'Script' je repetitivna, hipnotička i duboka stvar u kojoj ćete se lako izgubiti na plesnom podiju.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - Salvation (Deep Therapy Records)

D.R.N.D.Y-eva traka 'Awake Me' originalno je izašla kao singl 2016. godine uz remix Matt Sassarija, a za 2018., D.R.N.D.Y je pripremio novi rework te traku izdaje na izdanju 'Salvation'.

'Salvation' uključuje i naslovnu traku, a mi smo nedavno i premijerno predstavili njegov novi rework trake 'Awake Me'

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Darko Milošević

Decay: Metapop Remixes (MetaPop)
AnII - 'Decay' (Darko Milosevic Remix)

Darka Miloševića ovog puta slušamo u remiks izdanju trake 'Decay'. Darko je dostavio duboki i mistični remiks sa suptilnim melodijma koji, kako se gradi, tako vas sve više tjera na ples i tjera da se izgubite u zvuku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Filthy Kid

Filthy Kid - 'You' (Free Download)

Stefan Ivanjac ili Filthy Kid dolazi iz Niša, a njegova izdanja mogli ste čuti na Phunk Traxx, Enter, Renesanz, Frequenza, Reload Black...

2018. započinje potpisivanjem novog EP-a za Evil Flow. etiketu, ali i ovim odličnim free downloadom deep house trake 'You' koju ekskluzivno možete preuzeti preko našeg SoundCloud profila. 'You' je vokalna deep house traka za warmup ili laganije after setove. Ne bi se bunili niti da ju čujemo na nekoj plaži uz izlazak sunca.

Forniva

Winter Sampler 2018 (Soundteller Records)
Forniva, Eleven Sins - 'Montezuma'

Nova zimksa kompilacija Soundteller Recordsa bilježi i traku 'Montezuma' koju je Forniva producirao u suradnji s Eleven Sins. Traka je dubokog progressive zvuka uz koji bismo mogli provesti cijelu noć.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

DJ Go Cut

DJ Go Cut - 'Creeps' feat. Mike (Psycro)

DJ Go Cut je dugi niz godina na regionalnoj i internacionalnoj sceni, a dolazi iz Zagreba. Zagrepčani ga najbolje poznaju kao jednog od osnivača i organizatora Astralis partyja. Njegova nova traka izašla je za njegovu vlastitu etiketu Psycro, a za remiks se pobrinuo i mladi producent Kaane. 'Creeps' je kombinacija melodičnog techna i progressive housea, dok je Kaaneov remiks bio fokusiran na više "straight forward" house groove.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Jan Kinčl & Regis Kattie

Jan Kinčl & Regis Kattie - 'Florette Versions' (PDV Records)

Live dvojac Jan Kinčl & Regis Kattie koji već duže vrijeme nastupa zajedno na raznim događanjima ali i u studiju upravo je objavio svoju prvu ploču 'Florette Versions', sjajno deep house/jazz izdanje na PDV Records koje je ujedno i najavni singl njihovog nadolazećeg albuma 'In Plain Sight'.

Iako s različitim korijenima, zajedničke utjecaje vuku iz house, jazz, acid i techno glazbe, a kombiniranjem tih žanrova kroz nastupe izrazito podložne improvizaciji istražuju područje u kojem se sve to spaja. Uz original i Janov radio edit tu su i dva remiksa koje potpisuju LaSeech te Matija Dujic & Jan Kincl.

Florette versions izdanje dostupno je u PDV online shopu, kao i na svim standardnim digitalnim servisima, a možete ga poslušati u nastavku.

Konstantinus

Konstantinus - Bunyevac EP (Techno Legends Records)
Konstantinus - Italian Guy (Royal Hour)

Nije čest slučaj, ali nekad jednom artistu izađu dva EP-a na isti dan. Upravo je to slučaj s Konstantinusom, a mi smo se naravno pobrinuli da poslušate oba. 'Bunyevac' je tvrdi techno EP koji odgovara u špici nekog techno seta, dok je 'Italian Guy' primjenjiv za više prilika.

Bunyevac EP možete kupiti i poslušati ovdje, a 'Italian Guy' ovdje.

Lessa

Lessa - Golden Sugar (Zinc Records)

Lessa je dugogodišnji producent iz Sarajeva koji je upravo izdao svoj prvi EP za Zinc Records. U njegovom setu možete čuti sve od deep housea do tech housea i techna. Kako zvuči njegov prvi EP minimal tech zvuka i sa Zlatnichi remixom, poslušajte u nastavku

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Mike Vale

PEZNT - 'Burek' (Mike Vale Remix) (Blacksoul Music)

Vrlo uspješna traka 'Burek' koja je, slobodno možemo reći, proslavila ovaj duo, a i završila u našoj listi top 20 traka 2017. godine, upravo je dobila "facelift" u obliku remixa jednog od najuspješnijih DJ-a i producenata s ovih prostora, Mike Valea. Poznati groove Bureka Vale je iz house bombe pretvorio u tech house bombu, što pokazuju i top liste Traxsourcea i Beatporta po kojima se ova stvar još uvije penje. Na Traxsourceu trenutno drži visoko četvrto mjesto tech house charta, a kako zvuči ovaj novi-stari hit, poslušajte ispod.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Red Hat EP (Habitat)

Minimal tech veteran Miloš Pešović ponovno je na visini zadatka svojim novim EP-em na Habitatu. Četri trake kojima je glavni cilj lagano vas premještati s jedne noge na drugu savršeno si komplimentiraju na ovom EP-u.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Pion

Sashwat - 'Blunt Edge' (Pion Remix) (A Must Have)

Pion se vratio i moramo priznati da nam je malo nedostajao. Čekanje se ipslatilo jer je dostavio melodični i groovy remix trake 'Blunt Edge' koja je izašla za regionalnu A Must Have etiketu koju smo uvrstili u našu listu 10 najboljih regionalnih etiketa.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tea Vučkovič

Nik Noriz - Relevance (Tea Vuckovic Remix) (Gain Records)

Tea Vučkovič dostavlja još jedan tvrd i nemilosrdan hard techno remix za Gain Records. Nadamo se da imate izdržljivo srce.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Topa

Angelo Ferreri, Topa - 'Dancing Lovers' (Topa Remix) (Body Movin Records)

Topa je ovu traku napravio 2016 sa tada donekle poznatim Angelo Ferrerijem, jacking house producentom. Danas je jedan od vodećih imena žanra i prvi na Traxsourceovoj listi jacking house producenata iz 2017.

Topa je novi remiksom oživio 'Dancing Lovers' i dodao svoj novi pristup traci.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Vlada Asanin

Kevin McKay, Romanthony - 'Freaky Dancers' (Glasgow Underground)

Kevin McKay je vlasnik uspješne etiekte Glasgow Underground na kojoj smo nedavno vidjeli i izdanje 'Insomnia' Andrew Mellera koje još uvijek drži treće mjesto ukupne ljestvice Beatporta. 'Freaky Dancers' je traka koju je prije 10 godina započeo sa sada preminulom legendom Romanthonyem, a čast remiksa pripala je Vladi Asaninu.

Vlada je kao i obično odradio odličan posao u svojem tech house zvuku koji obavezno morate poslušati u nastavku.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...