Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Februar: Nova regionalna izdanja #3

Marina Karamarko, Filip Fisher, Popi Divine, Yakka, Alavux...

  • Mixmag Adria
  • 28 February 2018

Alavux

Meatsteel 5/6
Alavux - Hollow Machine (Subsist Records)

Kao što i očekujemo od Alavuxa, evo još jedne moćne i nemilosrdne trake koja će vas rastaviti na dijelove ako ju budete slušali na velimo razglasu.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Bonaca

Motek Journeys: Eastern Europe (Motek Music)
Bonaca - 'Pandemonium'

Bonaca dostavlja melodičnu i duboku traku točno onakvog zvuka kojeg bi od njega očekivali. Ako je suditi po ovoj traci, naslov kompilacije koji sadrži riječ 'Journey' je definitivno opravdan.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Farfan

Underground Lovers Records Sample Six (Underground Lovers Records)
Farfan - 'Private Girlfriend'

Farfan se nakon izdanja za etikete Street King, Flashmob i druge, stiže s novom trakom na kompilaciji Underground Lovers Recordsa. 'Private Girlfriend' je suha, minimalna, groovy house stvar na koju je Farfan "zalijepio" poznat vokal jedne r'n'b pjesme. Poslušajte.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Filip Fisher

Filip Fisher - 'Microcosm' (The Purr)

Filip Fisher svoje novo izdanje izdaje za vlastitu The Purr etiketu uz svoj noviji, nadograđeni zvuk. Trak koju smo premijerno predstavili nešto je više "techy" nego što smo navikli od Filipa, a s obzirom i na njegova izdanja na drugim etiketama (ICONYC, Bosom, Offsite Recordings), primjećuje se kako je pronašao svoj stil.

Uz odlični original, na remiks zadatku su Daniel Meister i Hernan Cerebello.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Filthy Kid

Filthy Kid - Liebesträume EP (Evil Flow.)

Stefan Ivanjac ili Filthy Kid dolazi iz Niša, a njegova izdanja mogli ste čuti na Phunk Traxx, Enter, Renesanz, Frequenza, Reload Black...

2018. započinje potpisivanjem novog EP-a za Evil Flow. etiketu, minimal i deep melodičnim izdanjem s dvije trake.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Ilija Rudman

Ilija Rudman - Tears To Sound (NuNorthern Soul)

Kad Ilija Rudman pripremi neko izdanje, možete očekivati poslasticu. Na svojem novom EP-u surađuje s ogromnim Ron Trentom koji se uhvatio remiksa njegove nove pjesme s Andre Espeutom 'Tears To Sound'. Jazz, vokalne divote, house ritam i groove ono je što dobivate s ovim odličnim soulful izdanjem na kojem se nalaze i trake 'Distant Feelings' i 'Deep Sensation'

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Konstantinus

Kiril Mator - Tsunami (Konstantinus Remix)

Novi trippy techno remix stiže od Konstantinusa. Energično i repetitivno uz zvuk techna kakvog smo poznavali.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Marina Karamarko

Marina Karamarko - Listen (ThanQ)

Poveće izdanje čiju smo traku 'Marocco' premijerno predstavili stiže od miljenice regionalne publike, Marine Karamarko. Marina predstavlja širok izbor plesnih bombi s dubljim, dubby trakama poput naslovne 'Listen', do deep tech groova s trakama 'Marocco' i 'Call Me', uz snažnu dub tech traku 'Altec Lansing'.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Mike Vale

Mike Vale - Fuk Dat EP (Safe Music)

Mike Vale je sigurno jedan od najuspješnijih house / tech house producenata s ovih prostora i to neprestano dokazuje svojim izdanjima. Remix za PEZNTov 'Burek' došao je na treće mjesto house charta na Traxourceu te ušao i na Beatportov top 100. Novo izdanje s dvije trake i nekoliko remikseva izašlo mu je za talijanski Safe Music, a radi se o njegovom prepoznatljivom groovy, ali odlučnom i tvrdom stilu. Čuda za dancefloor.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

Blue Cell - 'Depeche Me' (Pacco & Rudy B Remix) (BC2)

Kad se radi o količini izdanih remikseva iz regije, prvi nam na pamet uvijek padaju Pacco 6 Rudy B. Iza sebe imaju pozamašan broj izdanja, ali nekako ispada da je remix njihovo umijeće. Ovog puta ih slušajte u nešto življem izdanju u remixu za Blue Cell.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Popi Divine

Popi Divine - 'Olathe' (A Must Have)

Iako smo naslovnu traku već predstavili kao dio Winter Madness kompilacije koja je izašla za istu etiketu, na ovom izdanju Popi Divinea osim trake 'Olathe' koju je remiksirao ADIRU, možemo pronaći i traku 'Aleshanee'. 'Olathe' semplira poznati vokalni sempl i služi kao progressivno oružje za dancefloor, dok je 'Aleshanee' nešto dublja i smirenija, prikladna za jutarnje sate.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Royal Wolf

Royal Wolf - 'Poison To Fear' (Free Download)

Mixmag Adria predstavlja ekskluzivni besplatni download Royal Wolfove nove trake 'Poison To Fear', melodičnog deep house uradka koji možete preuzeti i poslušati u nastavku.

Shekimon

Shekimon - Extent EP (Moral Fiber)

Shekimon se produkcijom bavi 15 godina, a još duže DJ-anjem. Kao DJ i producent je već dugo prepoznatljiv po gruvu, hipnotičnosti i ugodnoj slušljivosti. Njegov novi EP izašao je za Moral Fiber etiketu. Na izdanju se nalaze tri trake za ljubitelje jednostavnog minimal groova.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Stanny Abram

Stanny Abram - Hippy Market (Klaphouse Records)

Stanny Abram nas kroz tech house zvukove trake 'Hear Me Now' vodi u svijet hip hopa, a s trakom 'Hippy Market', također tech house groova, u svijet funka.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Tonbe & Rescobar

Tonbe & Rescobar - 'Beat Maker' (Blacksoul Music)

Funky, groovy, veselo i lepršavo. Tonbe & Rescobar su napravili izdanje s dvije trake koje će vas rasplesati svojim ljetnim grooveom.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Yakka

Yakka - Forever EP (Cruise Music)

Yakka nastavlja promovirati svoj nadolazeći album još jedim, posljednjim EP-em prije nego album vidi danje svijetlo. 'Forever' je jacking house poslastica, dok je 'The Last One' super zanimljiva traka, najjednostavnije rečeno, vrlo sjebanog ritma. Poslušajte sami :)

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...