Search Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Fotogalerija: 44 surealne fotografije s Burning Mana kroz objektiv Victora Habchya

San ili stvarnost?!

  • Mixmag Adria
  • 6 September 2017


Svi mi imamo neko mjesto koje baš jako želimo posjetiti, no za puno ljudi na svijetu, to je Burning Man, festival koji se već više od 30 godina održava u Black Rock pustinji, u američkoj državi Nevada.

Kako za mnoge, tako i za Victora Habchya, pariškog fotografa koji je jednog dana prestao sanjati, spakirao kofere te otišao sam u SAD, na najpoznatiji i najposebniji festival na svijetu.

"Jednostavno sam se spakirao i otišao preko svijeta kako bih prisustvovao ovom veličanstvenom eventu.", rekao je za Bored Panda. dodavši da je putovanje bilo fizički iscrpljujuće.

"Ušao sam na festival usred noći, iscrpljen i spavao 15 sati.", no vrijedilo je, budući mu je iskustvo s Burning Mana promijenilo život. "Do danas se pitam jesam li sanjao tih tjedan dana. Nikad se nisam osjetio toliko živim, toliko kreativnim i voljenim."

Kada vidimo ove fotografija, i mi se pitamo je li ih Victor napravio u snu ili na Burning Man festivalu. Svakako, mnogi koji su bili tvrde da se to iskustvo ne može opisati, već da ga treba doživjeti, no za sada ćemo se ipak morati zadovoljiti ovim nevjerojatnim fotografijama pustinje, u kojoj na tjedan dana godišnje buja život.

Barem do iduće godine...

Load the next article
Loading...
Loading...