Search Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Fotovideoalbum: Svibanj/Maj u regiji

Plesalo se jako

  • Mixmag Adria
  • 6 June 2017

Već se odavno sve zazelenilo, po regiji su open airovi naveliko već otvoreni, a bukinzi pršte na sve strane. Mora da je ljeto stiglo. Iako ne još uvijek kalendarski, to je to.

Pozdravimo ljeto i sve što nam nosi i oprostimo se od zatvorenih prostora na neko vrijeme uz đir po regiji da vidimo kako je bilo u maju. A bilo je zbilja dobro.

Ako ste propustili Fotovideoalbum za april/travanj, možete ga provjeriti ovdje.

Underground Tisno

U Tisnom je gorilo, a dovoljno je pogledati ispod atmosferu.

Foto: Zoran Čubrić

Joris Voorn - Zagreb

U režiji Future Scopea, Zagreb je 13. svibja imao priliku poslušati Jorisa Voorna. Na glavnom flooru pridružili su mu se Mary i Matya, dok su na techno flooru rokali Alexander G, ShiPe i Limex

Barutana - Beograd

Barutana je za ovu sezonu imala uistinu spektakularno otvorenje, praćeno olujom. No, kiša i nevrijeme nisu pokolebali plesače, upravo suprotno - ples na kiši s Kristinom Lalić te Manchom & Panicom - b2b.

Video i fotografije govore više od riječi.

KINK - Beograd

Beat organizacija proteklog je vikenda predstavila KiNK Live Act po prvi put u Srbiji, što se pokazalo kao pun pogodak jer je beogradski Hangar 'gorio' u subotu.

Strahil Velchev, poznatiji kao KiNK je bugarski producent i DJ koji je proglašen za broj 1 "Live Act" prema Resident Advisoru za 2015. i 2016. ostavljajući iza sebe imena kao što su Nicolas Jaar, Recondite, Stephan Bodzin, David August, Octave One i mnoge druge iz svijeta live act-ova.

Uz KINK-a su u Hangaru nastupili Vladislav Rashkov, Marko Milosavljević, Calavera i Manya, Peter Portman i Sophia Morel.

Mixmag Live - Kotor, Maximus

Treće izdanje Mixmag Live Only Party serije evenata, u Maximusu je premijerno predstavilo tri regionalne dame koje su proteklog petka, 26. maja, kroz svoje selekcije i vještinu za mix pultom, pokazale svu silinu i žestinu najboljeg regionalnog techna. Kristina Lalić, Tea Vučkovič i Staša Baštrica pobrinule su se za nezaboravan party.

Damir Ludvig rođendan - Zagreb

Damir Ludvig je u svibnju slavio rođendan, a kako je bilo na proslavi našeg vinil recenzenta i jednog od tvoraca kultnog Astralisa te majstora chilla u Hrvata, pogledajte ispod. Čujemo da su i neke kamenice bile u điru...kažu da ima sve u videu.

Video pogledajte ovdje.

NNNights - Sarajevo

Još jedan rođendan, ovog puta Mladena Tomića koji ga je proslavio u Sarajevu s NN-ovcima, a deckove je podijelio s Kenanom Hadžimusićem, FareLa Ba, Ismix Temsi Ćilsamom, Acom Jugovićem i Slavenom Šoškićem.

Load the next article
Loading...
Loading...