Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Glazba je glazba al' biznis je biznis: DJ-evi koji su uspješni i na drugim poljima

Ovo su DJ-evi koji su svoju sreću u poslu našli i van glazbe

  • Roberta Novosel
  • 26 April 2019

Poznati DJ-evi osim glazbe svoju strast dijele i prema drugim zanimanjima. Ako ste mislili da poznati izvođači svoje slobodno vrijeme koriste kako bi uživali u glazbi, hrani i sličnim stvarima, tu smo da vas razuvjerimo. Neki od njih svoju su kreativnost iskoristili i za druge vrste umjetnosti, ali i za izradu pića. Tko zna, možda baš ovo motivira nekoga od vas za nove hobije ili preokret zanimanja kada shvatite da uz prenatrpan raspored možete ostatak vremena iskoristiti pametno.

Seth Troxler

Poznati DJ Seth Troxler kojega uskoro očekujemo na We Love Soundu, svoju ljubav osim prema glazbi dijeli i prema hrani. Vlasnik je restorana u Engleskoj, točnije Londonu po imenu Smokey Tails. Smješten je uz rijeku, a interijer je ispunjen drvenim stolovima i klupicama čime se odiše opuštenom atmosferom. Restoran je poznat po američkoj hrani sa roštilja, a među gostima je najviše popularno dimljeno meso te kokteli.

Alan Fitzpatrick

Jedan od najutjecajnijih techno umjetnika, Alan Fitzpatrick u svoje slobodno vrijeme izrađuje pivo. Najviše izrađuje ale pivo od 500 mililitara pod imenom "Mr Gibling“ koje je tamno pivo snažnoga okusa.Svoje pivo zasad stvara samo za svoju obitelj i bliske prijatelje, no u planu mu je jednoga dana otvoriti i vlastitu pivovaru.

Richie Hawtin

Da Alan Fitzpatrick nije jedina osoba koja se bavi izradom alkoholnih pića, govori i činjenica da se u sličnome poslu okušao i Richie Hawtin. Richie Hawtin surađivao je sa SOOKU u Kyotu kako bi u svoj program ENTER u klubu na Ibizi poslužio sake, japansko vino od riže. Zanimljiva stvar u svemu tome da je Richie čak 20 godina istraživao ovo vino kako bi pronašao najbolje. Osim što je uspio srediti suradnju da se poslužuje na Ibizi i sam Richie posluživao je goste. Nažalost, ovaj program više se ne održava, ali vjerujemo kako su gosti uživali u društvu Richieja.

Carl Cox

Mnogima nepoznata informacija, ali Carl Cox ima vlastiti tim koji se bavi utrkama motorima osnovan 2013. godine. Ovaj tim nije osnovan samo za zabavu, već iza sebe ima i ozbiljne utrke. Carlova ljubav prema motorima traje još od četrnaeste godine, a kao najdraži model naveo je Desmosedici od Ducatija.

Moby

Da je Moby pravi umjetnik, mogli smo se i sami uvjeriti nakon što je objavio svoju izložbu fotografija „Innocents“ koji dijeli isto ime kao i njegov album. Izložba je održana u Chelseaju, a na fotografijama su se nalazili likovi sa životinjskim maskama. Moby je svoje likove nazvaoprvim post-apokaliptičnim kultom na svijetu. Fotografijom se bavi od desete godine, a svoju prvu izložbu imao je 2011. godine.

Load the next article
Loading...
Loading...