Search Menu
Home Latest News Menu
In Session

In Session: AudioStorm

Vikend je stigao

  • Mixmag Adria
  • 9 November 2018

In Session je rubrika u kojoj predstavljamo sam vrh regionalne DJ elite, vodeće ljude koji sceni daju karakter i vode ju naprijed. Svakoga tjedna odabiremo jednog od njih, a ovotjedna seansa predstavlja novi miks koji je za nas pripremio AudioStorm i ispričao nam je par bitih stvari koje su mu se dogodile posljednjih tjedana.

Njegova izdanja za respektabilne etikete kao što su Movement, Bonzai Progressive, Balkan Connection, Lowbit, Stripped, a slušati ste ga mogli diljem regije, bilo na festivalima kao što su Exit, Sea Dance, Adriatic Perception i drugima, bilo na raznim partyjima.

Njegove produkcije u svojim setovima diljem svijeta puštaju Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy J, Darin Epsilon i mnoge druge face progresivnog žanra, s kojima je AudioStorm dijelio deckove.

Ove godine donijeli smo vam dosta reportaža s Amsterdam Dance Eventa, najvećeg globalnog festivala i konferencije elektroničke glazbe na svijetu. Sada imamo za vas još jednu koju nam je otkrio AudioStorm kada nam je predao ovaj mix.

"Nick Warren i Hernan Cattaneo su imali svoj šestočasovni showcase, koji je počeo u 18h i trajao do ponoći. Prenosila ga je jedna od najvećih interent televizija i zasigurno najnaprednija video live striming platforma na svijetu, BE-AT.TV, a kad je prenos počeo, dobio sam notifikaciju na svom fb profilu tako da sam se odmah uključio i imao šta da vidim ...počeli su set sa mojom trakom "Pride & Honour". Nevjerovatan momenat zaista. Još se svaki detalj pogodio kao recimo ovaj sa imenom trake, dok sam je stvarao, svo vrijeme sam imao takav osjećaj koji je u tom momentu kad su je pustili dobio na punom značaju !"

"Istovremeno, na drugom mjestu, jedan od najvećih dvojaca u istoriji elektronike, Njemački giganti Dixon i Ame su pustili moju drugu traku "Akonkagva" na njihovom showcaseu, gdje su nastupali 8h. Ta traka je izašla na kompilaciji jednog odličnog Italijanskog labela, NATURA VIVA, jos u avgustu.

"Kao što rekoh, preview albuma se izuzetno dobro sluša, a najveća podrška dolazi od strane progressive house lidera, Hernan i Nicka sa kojima se nadam dogovoru za izdavanje albuma ili nekog manjeg EP izdanja, vidjećemo. Ovo je izuzetna promocija na najvećoj mogućoj sceni, mnogo mi ovo znači, ovo sam mogao samo da sanjam...medjutim, kao što slogan za Adidas glasi, impossible is nothing. Uvjek treba vjerovati!"

Za kraj nam je još rekao i ovo: "Spreman sam za još veću promociju traka sa albuma, koju ću sada lično uraditi u Beogradu, Zagrebu i Novom Sadu u mini turneji u drugoj polovini novembra."

Video s Nick Warrenom i Hernan Cattaneom pogledajte u nastavku, a AudioStormov In Session mix provjerite na SoundCloud linku iznad.

Load the next article
Loading...
Loading...