Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

In Session: Dubfire

Techno zvijezda dostavlja svoj Dolce Vita set

  • Mixmag Adria
  • 15 September 2016

EDM mjehur je prsnuo i možete osjetiti dosadu sa svakim izdanjem koje nastaje po istoj formuli širom SAD-a.

Sada je stigao zdravi interes za tamne zvukove, kao i porast boutique festivala koji angažiraju underground DJ-eve. Jedan takav događaj je CRSSD, gdje će Dubfire biti headliner kasnije ove jeseni. Postao je talisman techno tipa prema kojem se okreće američka zrela dance glazbena zajednica. Oni žude za dance glazbom koja je svježa, a artisti poput njega su savršen izbor za to.

Možda je sretna okolnost da se dolazak znalaca elektroničke glazbe podudara s monumentalnim predstavljanjem HYBRID: live koncepta, zaraznog spajanja Dubfireovog posebnog techna i njegovog interesa za tehnologiju. To je "napad na osjetila", kao što sam opisuje, koji nema elemente puštanja tuđih traka i dozvoljava Dubfireu da prikaže svoj katalog od početka do kraja. Iako je HYBRID debitirao prije dvije godine, samo 2016. godine Dubfire je doveo svoj očaravajući stil na Movement u Detroitu te na Coachellu.

"Iako nije bilo lako uvjeriti promotore i klubove za angažiranje zbog produkcijskih obaveza kao i financijskih pitanja, vrlo sam zadovoljan progresom i time što sam, nadam se, napravio da podignem 'techno' žanr na višu razinu.'', izjavio je Ali.

HYBRID se povlači službeno u travnju 2017. godine, i stvara prostora za ono što će biti bestidno zakašnjeli debitantski album.

Next Page »
Loading...
Loading...