Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

In Session: Sinjin Hawke & Zora Jones

Futuristička glazba za noćne klubove koja još nije niti bila konstruirana

  • Mixmag Adria
  • 3 August 2018

Klupska glazba bi definitivno bilo dosadnije mjesto bez Sinjin Hawka i Zore Jones. Par koji je izdao iznenađujuće low end "heatere" još od 2011. godine i 2015. kada su individualno, polako, ali sigurno gradili unikatni audio-vizualni svemir koji je u potpunosti samo njihov.

Iako je par izvukao inspiraciju iz etabliranih regionalnih zvukova poput footworka, jersey cluba, memphis rapa, basslinea i dancehalla, njihov studio je izbacio nevjerojatno futurističku glazbu, kao da su rekonfiguirali (ujedinili) svoja najdraža 'ass-shaking' iskustva s plesnih podija u trake koje su stvorene za puštanje u noćnim klubovima i koje ujedno još niti ne postoje. Ti radovi se mogu pronaći na Sinjinovom debitantskom albumu, 'First Opus' i na Zorinom debitantskom epu '100 Ladies'.

Središte svih Sinjinovih i Zorinih aktivnosti je Fractal Fantasy, online portal koji omogućuje korisnicima da iskuse glazbu ovoga dua i njihove digitalne umjetnosti u HD-u. Nedavno je proširen kako bi uključio izdanja na Fractal Fantasy labelu kao i najavljeni merchandise, što prati Sinjinovu i Zorinu viziju koja raste sve šire i ambicioznije. Njihovi saveznici su Murlo Swing Ting, Jlin i Teklife, između ostalih, koji su ujedinjeni na 'Visceral Minds' kompilacijama, ujedno su i potpisali izdanja od Martyna Bootyspoona i Xavier Stonea. Dakle, ovako je dvoje outliera kreiralo pokret i promijenilo igru.

Sada su spremni da 'Vicious Circles' puste s uzice, EP za Planet Mu koji drži za njihov prvi službeni zajednički album i njihovo prvo vinil izdanje. Album je epski, savršeno zabavan uz dozu vrtoglavice, kao što bismo i očekivali od Sinjin Hawka i Zore Jones, koji se uvijek pobrinu da eksperimentalizam udara na najjače. Uživaj u ovom ekskluzivnom miksu od para koji služi kao savršeni primjer njihovog stila i stava.

'Vicious Circles' izlazi 3. kolovoza/augusta via Planet Mu

Next »
Loading...
Loading...