Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Izdvojili smo odjevne komade koji vam mogu pomoći pri ulasku u Berghain

"Siguran ulaz" omogućuje crna odjeća i pomalo nepristupačan izgled

  • Roberta Novosel
  • 29 May 2019

Iza vrata pred kojima stoje najstroži zaštitari na svijetu, krije se magičan svijet elektroničke glazbe u Berghainu, u Berlinu. Berghain je mistično mjesto u koje mogu ući samo određeni ljudi, a na kojem je glasu govori i činjenica da se ukradena pića mogu naći na prodaji na eBayu. Za ulazak u ovaj klub potrebno je imati odgovarajući outfit kako bi potvrdili da doista pripadate tamo. Fotograf Vincent Voigner se u suradnji sa Barbarom Bernardi, potrudio fotografirati ljude koji su izašli iz kluba i taj je projekt nazvao „Nachtgestalten“ .Neki od ključnih pojmova za siguran ulaz su definitivno crna odjeća i pomalo nepristupačan izgled. Za vas smo izdvojili odjevne komade koji vam mogu pomoći pri ulasku u Berghain, ako se ikada uputite.

Crna boja

Izbacivač Sven Marquardt izjavio je kako je najbolji odabir za ulazak u klub crna boja. Pastelne boje ne dolaze u obzir, baš kao ni mokasinke. Ono što navodi kao dosta važnu stvar je imati svoj stil, a ako nosite šminkerske komade - vaše mjesto nije u ovome klubu.

Mrežaste majice

Popularan komad kod partijanera su i mrežaste majice. Muški dio populacije ovaj će komad isfurati samo kao majicu, dok će ženski dio mrežu iskombinirati s nekim harnessom kako bi izgledale opasno, ali seksi.

Modni detalji

Iako posjetitelji ovoga kluba biraju jednostavne komade, vole ih začiniti sa modnim detaljima koji će im dati opasan izgled. Najčešće se odlučuju za kožne harnesse ispod mrežastih majica, chokere oko vrata, čarape do koljena ili pak mrežaste najlonke. Naravno, za jutarnje sate tu su spremne i sunčane naočale.

Obuća

Što se tiče obuće, čizme se čine kao najsigurniji odabir.Možda nisu najudobnija opcija za plesanje, ali sudeći po osobama koje su ušle u klub, to je ono što bi bio ključan dio dress codea za ulazak.

Kožni komadi

Osim mrežastih majica, kožni komadi također su popularni. Bilo da se radi o kožnom topu, kožnim hlačama ili čizmama, izgleda da je to ono s čime ne možete pogriješiti.

Oversized

Udobnost je na prvom mjestu kod izlaska u klubove pa se zato kao česti odabir mogu vidjeti i oversized komadi. Oversized majice često su iskombinirane sa uskim hlačama, ali ima i posjetitelja koji su se odlučili i za oversized hlače tipa culottes.

Donje rublje

Možda i ne tako uobičajen odabir, ali neki vole ekstremnije kombinacije pa tako na sebe odjenu samo donje rublje. To može biti samo običan top, mogu biti bodiji, a neki se ne srame dolaska u klub samo u gaćama.

Load the next article
Loading...
Loading...