Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Izložba fotografija slavnih dana bristolske glazbene scene

Fotograf Mark Simmons donosio fotografije artista kao što su Roni Size, Massive Attack i Respec Radio

  • Mixmag / MARK SIMMONS
  • 18 October 2021

U Bristolu je otvorena nova izložba koja slavi prve dane bristolske jungle, drum'n'bass i industrial scene. Od 23. rujna do 30. listopada, zbirka fotografija Marka Simmonsa koja profilira vrhunac slavnog bristolskog pokreta kontrakulture 80 -ih i 90 -ih bit će prikazana kroz postav, a neke od fotografija nikada prije nisu viđene.

Uz seriju fotografija na Bristol Photo Festivalu, prikazivat će se i studijski portreti umjetnika, uključujući umjetnike kao što su Massive Attack, Dr Jam, Sub Love, Phantom Limb i Moonflowers.

“Prilikom snimanja fotografija morate biti u centru događanja kako biste doista zabilježili taj trenutak, a Mark je uvijek bio taj tip”, rekao je Daddy G iz Massive Attacka o novoj Simmonsovoj seriji fotografija. Taj fotoreporter zabilježio je sve elemente početnih zvukova Bristola, uključujući i soundsystem kulturu koja se pojavila u kasnim 80 -im godinama, sve do poznatih plesnih natjecanja Easton Community Centra koja su se pojavila u 90 -ima. Uronivši se u svaki dio živopisne glazbene kulture Bristola, Simmons je uhvatio neke od najgenerativnijih scena dinamike grada.

Izložba se zoveHigh Volume: Bristol Sounds: Mark Simmons u Strange Brewu, u Bristolu a postav traje do 30. listopada. Za više informacija o Bristol Photo Festivalu, kliknite OVDJE.

U nastavku pogledajte neke od fotografija.

Next Page
Loading...
Loading...